Doubletree by Hilton'dan Ankara ve İstanbul'a yeni otel...

Hilton Worldwide, Türkiye’de iki yeni otel için franchise sözleşmesi imzalayarak, Doubletree by Hilton markasının büyümesine hız veriyor. Yakın zamanda açılacağı duyurulan otellerden birisi Başkent Ankara’da, bir diğeri de lüks bir otel olarak İstanbul, Moda’da hizmete girecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Doubletree by Hilton'dan Ankara ve İstanbul'a yeni otel...
Doubletree by Hilton markası Ocak ayında duyurulan ve yapım aşamasındaki İstanbul-Sultanahmet ve Avanos-Kapadokya’nın yanı sıra, açılışı 2010 yılının 3. çeyreğini bulması beklenen yeni otelleriyle, Türkiye’deki kilit iş ve tatil merkezlerinde dört otelle yerini alacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hilton Worldwide’ın Avrupa & Afrika Kalkınma Bölümü, Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon: “Doubletree by Hilton Avrupa çapında büyük ivme kazandı. Bu yılın başında İstanbul ve Kapadokya’da yapımları duyurulan Doubletree by Hilton otellerinden sonra, son atılan iki imza da Türkiye’de yapım aşamasında bulunan Doubletree by Hilton otellerinin sayısını dörde çıkarıyor. Hilton Worldwide’ın Türkiye’de şu an on oteli mevcut ve biz sürekli stratejik büyüme üzerine odaklandığımız bu mevcut pazarda ek oteller açmaktan memnuniyet duyuyoruz.“ dedi.

Doubletree by Hilton, 2008 ilkbaharında Avrupa ve Asya’ya ilk gelişinden bu yana inanılmaz bir büyüme gösteren lüks ve tam donanımlı bir hizmet markası. Amerika kıtasının dışında, Çin, Yunanistan, İtalya, Slovakya ve Birleşik Krallık’ta on sekiz otel faaliyet gösteriyor. İtalya, Malezya, Norveç, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde ise yapım aşamaları süren projeler bulunuyor.

Doubletree by Hilton otellerinin Global Başkanı Rob Palleschi: “Türkiye’de yapılan bu yeni anlaşmalar, Doubletree by Hilton markasının sürekli olan küresel potansiyelini açıkça yansıtıyor. Biz,  markamızın Türkiye’deki ve dünyadaki girişimciler tarafından kabullenildiğini görmekten çok mutluyuyuz. Avrupa ve Asya’da 35’ten fazla açık ya da yapım aşamasında otelimiz bulunuyor. Dünya çapında misafirlerimizi ağırlayacak 230 otel ve resort’umuzla konuklarımıza Doubletree by Hilton’un sıcak misafirperverliğini göstermek için hiç olmadığı kadar fazla fırsat sunuyoruz.”


2010 yazının sonlarında açılması beklenen Doubletree by Hilton, Ankara – Kolej eski bir bankanın 209 odalı bir otele dönüştürülmesiyle oluşuyor. Otelin bir roof barı, 227 metrekare çatı düzeyinde kullanım odası, bir restoran, bir adet bar, bir cafe ve fitness merkezi bulunacak. Otel, hem tatil hem de iş amaçlı seyahat edenler için ideal bir bölgede bulunuyor. Ankara’nın tarihi merkezine yakın ve içinde pek çok mağaza bulunan Kızılay Meydanı’na yürüme mesafesinde. Doubletree by Hilton, Ankara – Kolej Hilton Worldwide’ın bir alt kuruluşuyla imzalanan franchise lisans sözleşmesi altında Pete Mühendislik Enerji Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilecek.

The Doubletree by Hilton, Istanbul – Moda’nın 2010 Eylül’de açılması bekleniyor. Istanbul’daki ikinci Doubletree by Hilton olan bu otelin 236 odası, toplantı salonları, iki adet restoranı, barları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile yeraltı otoparkı olacak. İstanbul’un Anadolu yakasında Moda’da bulunan bu yeni otel tüm ulaşım hatlarına çok yakın. Otelin tüm odaları tarihi İstanbul’u, Marmara Denizi’ni ve Adalar’ı görüyor. The Doubletree by Hilton, Istanbul – Moda Hilton Worldwide’ın bir alt kuruluşuyla imzalanan franchise lisans sözleşmesi altında Taşyapı İnşaat Taahüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilecek.

Doubletree by Hilton otelleri, kendine özgü “İLGİ Kültürü” sayesinde çalışanları için ‘güzel’,  seyahat edenler için ‘kalınası’ bir yer haline getiren bir dizi iş değerine inanıyor. Marka kültürünün diğer karakteristik özellikleri, ilk girişte her misafirin markanın efsanevi çikolatalı kurabiyesinden ikram edilerek karşılanması ve içinde faaliyet gösterdiği topluluklara ilgi taahhüdünü içeriyor. Doubletree by Hilton otelleri aynı zamanda misafirlerin Points & Miles® kazanmalarını sağlayan tek misafir ödüllendirme programı Hilton HHonors®’a da dahil.
Bu programda kazanılacak puanlar, mevcut konaklama ya da istenen herhangi bir tarihte dünyadaki 3500’den fazla otelde ücretsiz konaklama için kullanılabiliyor.
Türkiye’de Hilton Worldwide’ın şimdilik Adana, Ankara, Dalaman, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kütahya ve Mersin’de on tane Hilton, Conrad ve Hilton Garden Inn Otelleri bulunuyor. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.