Dosso Dossi otelleri yenileniyor

İkisi de tarihi yarımadada yer alan ve Politur bünyesinde faaliyet gösteren Dosso Dossi Downtown ile Dosso Dossi Old City’nin dekorasyonu, sağlık ve SPA donanımı ile konsiyerj hizmetleri baştan aşağıya yenilenecek.

23/04/2018 12:30
Dosso Dossi otelleri yenileniyor

İstanbul’un en iddialı şehir otelleri arasında gösterilen ve Politur bünyesinde yer alan Dosso Dossi Downtown ile Dosso Dossi Old City, konukları için büyük bir dönüşüme hazırlanıyor.

Şehir otelciliği konseptinde kendi özgün kulvarını yaratan Politur, büyük bölümü yabancılardan oluşan konuklarına daha kaliteli hizmet verebilmek için beş yıldızlı iki otelde yenileme çalışmaları başlattı.

Baştan aşağı yenilenecek

Proje çerçevesinde ikisi de tarihi yarımadada yer alan Dosso Dossi Downtown ile Dosso Dossi Old City’nin dekorasyonu, sağlık ve SPA donanımı ile konsiyerj hizmetleri, baştan aşağıya yenilenecek. 

Dosso Dossi Downtown ve Dosso Dossi Old City, çalışmalar tamamlandığında konuklarına yeni ve farklı deneyimleri bir arada yaşama imkânı sunacak. Politur’un 5 yıldızlı kalitesini taçlandıracağı otellerini tercih eden konuklarına ayrıca çeşitli sürprizleri de olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.