Dorak, Doubletree by Hilton'la Kapadokya'da...

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide, müşterilerini ’Çikolatalı kurabiye’yle karşılayan 5 yıldızlı markası Doubletree by Hilton’u, Kapadokya ile ilk kez Türkiye pazarına getiriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dorak, Doubletree by Hilton'la Kapadokya'da...

DORAK Sirketler Grubu’na ait olan Doubletree by Hilton Avanos-Kapadokya ,

Yakında hizmete girecek olan , Kapadokya ‘nin eşsiz mimarisinin özellikleriyle tasarlanmış özel konumu ve servis kalitesi ile beş yıldızlı bir butik otel olmaya aday..

 

Şık, yaratıcı ve zarif...

Her detayında sade ve şık bir ortam yaratılmaya çalışılan Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya'da; suit’ odaların dahil olduğu, toplam 126 oda bulunuyor. Bu dönüştürülmüş otel ,antik kazı alanları, geleneksel Kapadokya evleri ve olağanüstü doğal güzelliğiyle ünlü, dünyanın bu en büyük tarihi mekânlarından biri olan Kapadokya’nın renklerinin hakim olduğu odalarda yaratılan konsept ile otelde konaklayan misafirlere huzurlu bir atmosfer sunuyor. LCD televizyonun bulunduğu odalarda, dizüstü bilgisayarınızı dahi koyabileceğiniz özel kasa ile ücretsiz ve kablosuz internet erişim hizmeti de sağlanıyor. SPA merkezinde bulunan , açık ve  kapalı yüzme havuzları, sauna ve masaj servisleri keyifli zaman geçirmek isteyenlere özel bir adres ….

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.