Doğa Olimpiyatları için ilk yabancı heyet Kemer'de...

Fransa, İtalya, Almanya ve Lüksemburg’dan gelen Doğa Dostları,Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras’ı GATAB makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Doğa Olimpiyatları için ilk yabancı heyet Kemer'de...

18-23 Ekim tarihlerinde GATAB  sponsorluğunda Kemer’de yapılacak olan Doğa Olimpiyatları için yer ve eksik tespitleri başladı.  Başkan Üras; “ 3 yıllık yeni başkanlık görevimde, bu organizasyon için en etkin şekilde çalışacağız. Yürüyüş sporu için de çok uygun olan bölgemizin adını duyurmak ve alternatif turizm alanında daha fazla turist ağırlamak hedefimiz. ” dedi.

Yurtdışından gelen heyet, 4 gün boyunca Kemer’i  gezerek olimpiyat hazırlıklarını organize edecek, güzergahları belirleyip, resmi görüşmeler yapacaklar. Çalışmalar rapor halinde Başkan Üras’a sunulacak. Rapor sonucunda  eksikler GATAB tarafından  tamamlanacak. Geçtiğimiz yıllarda yapılan kitapçık örnekleri tekrar bastırılacak.

 Ziyaretler sonucunda Doğa Dostları Spor Derneği Federasyon Başkanı Feridun Tabur, ikinci Başkan Nuri Ülker ve Doğa Dostları Spor Derneği Kemer Başkanı Gülizar Yiğiter,  Doğa Olimpiyatlarının Kemer’e alınışında büyük desteği olan Yusuf Üras’a teşekkürlerini belirterek  Doğa Dostları adına hava durumu gösteren saat hediye ettiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.