Doğa ile tatil, Delphin Botanik Hotel'de buluştu...

Güneşin kavurucu etkisinin arttığı şu günlerde Delphin Botanik Hotel, palmiye ağaçlarının gölgesinde her tür bitki ve ağaç türlerinin bulunduğu, doğayla baş başa kalacağınız muhteşem bir tatil imkanı sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Doğa ile tatil, Delphin Botanik Hotel'de buluştu...

Yoğun iş temposu içinde henüz tatil yapma fırsatı bulamayanlar için Doğa ile tatilin buluştuğu 90.000 m²’lik yeşil bir alana kurulu "Botanik Otel"  huzurlu, mutlu ve yeşillikler içinde keyifli bir tatilin en doğru adresi .Deniz, kum, güneş yetmez, birazda doğa, yeşillik ve serinlik diyorsanız Delphin Botanik otel tam size göre.  Daha otele adım atar atmaz yemyeşil bir dünya karşılıyor sizi. Odanızın balkonuna sarılmış begonviller ve palmiye ağaçları içinde kendinizi tatilin kollarına bırakırken Akdenizin mavi dalgalarında da serinleme fırsatı yakalıyorsunuz.

Gün içinde yürüyüş yollarında sarmaşıklarla sarılı dev ağaçlar arasında serin bir yolculuk yaparken, akşamları yüzlerce çeşit bitkinin muhteşem aydınlatmaları arasında alabildiğine romantik bir tatil keyfi yaşıyorsunuz. Fasılından Cazına her bahçede ayrı bir canlı müzik performansı eşliğinde doğa ile baş başa bir müzik ziyafeti de tatilinize ayrı bir renk katıyor.  Kaktüsünden, myrtus ağacına begonyasından, glayöl çiçeğine 1800’ün üzerinde bitki ve ağaç çeşidi ile botanik bahçesine dönüştürülmüş otel yeşillikler içinde tam bir renk cümbüşü.
 
Dört mevsim keyifli tatilin adresi olan Delphinler’den Botanik Otel’i tercih edenler havuz başında veya kumsalda güneşin keyfini çıkarırken serinlemek için tercih edecekleri botanik bahçesinde yüzlerce ağacın gölgesinde gökyüzünü görmekte zorlanacakları muhteşem bir doğa içine kendilerini bırakarak huzurlu bir tatil yapabilirler.. Birbirinden renkli bitki çeşidi ve çiçek kokularının bulunduğu Delphin Botanik Otel’de,  çocuk ve diyet büfesinin yer aldığı ana restaurant dışında 5 A la’carte restaurant bulunuyor.
 
Rezervasyon yaptırarak Ottoman (Türk mutfağı), Mr.Fish (Balık restaurantı), Daitokai Tepan Yaki (Japon Restaurantı) Chine House (Çin mutfağı), Dolce Vita (İtalyan mutfağı) restaurantlarda nezih bir atmosferde canlı müzik eşliğinde damak tadınıza uygun yemeğinizi yerken bu enfes tatları unutamayacaksınız.
 
2 Adet büyük açık havuz ve 2 adet çocuk havuzu bulunan Botanik Otel’de aynı zamanda 5 adet su kaydırağı mevcut. Çocuklarınızın hoşça vakit geçirebilmeleri için Lunapark ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Bebekli aileler için bebek arabaları bulunuyor. 04-12 yaş arası çocuklar için de mini club bulunmaktadır. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Delphin Botanik Otel’de ailenizle Akdenizlin sıcak ortamında  lobby bar, havuz bar, sahil bar’da susuzluğunuzu giderebilir, vitamin bar’da taze sıkılmış meyve sularını içebilirsiniz.
 
Tatiliniz süresince sizin hertürlü sorununuzla ilgilenen  her daim size hizmet vermeye hazır güleryüzlü ve samimi bir ekip hep yanıbaşınızda. Her tür detayın ‘’Misafir memnuniyeti’’ esasına göre düzenlendiği otelde sorunsuz ve huzurlu bir tatil için yeme-içmeden, dekorasyona, yeşil kocaman bir alandan, animasyona her şey düşünülmüş.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.