Divan'dan hazirana kadar 5 yeni otel...

11 oteli bulunan Divan Grubu’nun Genel Müdür Yardımcısı Faik Öztunç, Haziran’a kadar 5 yeni otel açılacağını söyledi. Öztunç, otellerin 2 tanesinin Gaziantep’te, diğerlerinin ise İstanbul Güneşli, Eskişehir ve Batum’da olacağını belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Divan'dan hazirana kadar 5 yeni otel...

5 OTEL YOLDA

 İzmit, Denizli, Adana ve Diyarbakır’da otel inşaatlarının devam ettiğini söyleyen Öztunç, “İstanbul’da yeni oteller için Sirkeci, Karaköy bölgesi ile Kadıköy Üsküdar bölgelerini düşünüyoruz. Bunlar üç markasımız olan Divan Suites, Divan ve Divan Express olabilir” dedi.

Mar Yapı’nın Güneşli’de hayata geçen G Plus projesinde otel ve rezidans işletecek olan Divan Grubu, şirketin yeni projesi ‘G Marin’de de yer alacak. Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda yarım kalan bir projeyi satın almasıyla hayat bulan projede 556 konut bulunacak. Projedeki birimlere rezidans hizmeti Divan Grubu tarafından verilecek.
 
2 yıldır Bayramoğlu’na yatırım için arsa aradıklarını söyleyen Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Bankadan gelen bir teklif ile yarım kalan bir projeyi devraldık. Böylece projeden ev alan 96 ailenin mağduriyetini çözdük” dedi. Bayramoğlu’nu geleceğin Kalamış’ı olarak tanımlayan Özkök, bölgedeki arsa arayışlarının devam ettiğini dile getirdi.
 

YÜZDE 100 PRİM 

‘G Marin managed by Divan’da metrekare satış fiyatının bin 800 TL ile 2 bin 500 TL arasında değiştiğini belirten Özkök 2 yılda bölgedeki fiyatların yüzde 100 artacağını söyledi. Özkök, bahçe içinde az katlı evleri ve denize yakınlığı nedeniyle ‘Küçük Amerika’ olarak adlandırılan bölgenin gerek firma gerekse bireysel yatırıcılar tarafından ciddi talep göreceğini dile getirdi.

Özkök, Bayramoğlu’nun Marmaray projesi ve marina projeleriyle değerleneceğine dikkat çekti. 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+0’dan 3+1 dubleks kadar farklı büyüklük ve seçenekte konut yer alıyor. Projede ilk etabın Ekim 2013’te, 2. etabın ise 2014 sonunda teslm edilmesi planlanıyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.