Dev zincir Türkiye'de 100 otele ulaşacak

Wyndham Hotels & Resorts’un Orta ve Doğu Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Edwin Broers, 2020 yılının sonuna kadar Türkiye’de 100 otele ulaşmayı planladıklarını söyledi.

26/03/2019 11:28
Dev zincir Türkiye'de 100 otele ulaşacak

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 oteli bulunan, otelcilik sektörünün önde gelen oyuncusu Wyndham Hotels & Resorts, Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesindeki otel portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Ekonomist'te yer alan habere göre, Türkiye pazarına 13 yıl önce giriş yapan grup, geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde 13 otel daha açarak ülkemizdeki toplam otel sayısını 76’ya yükseltti.

Türkiye’deki en büyük uluslararası otel zinciri olduklarını belirten Wyndham Hotels & Resorts’un Orta ve Doğu Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Edwin Broers, altı markalarıyla faaliyet gösterdikleri Türkiye’nin dünyadaki beşinci büyük pazarları olduğunu vurguladı.

2020 yılının sonuna kadar Türkiye’de 100 otel

2020 yılının sonuna kadar Türkiye’de 100’üncü otellerini açmayı planladıklarını belirten Edwin Broers, “Bu hedefimize ulaşmak yönünde pozitif adımlarımız var. Orta segmentte büyümemizi sürdürmek için geçen yıl portföyünde 900 otel bulunan La Quinta markasını da bünyemize kattık.

Böylece otel portföyümüzü çeşitlendirip 81 ilin tamamına yayılmayı hedefliyoruz.Bu yıl yeni bir LaQuinta oteli açmak için yatırımcılarla görüşme halindeyiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.