Des Otel, Trakya’nın ilk ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı’ oteli oldu

Tekirdağ Süleymanpaşa'da bulunan Des Otel, Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi'nin Sürdürülebilir Turizm Sertifikası programı kapsamında gereken tüm kriterleri tamamlayarak, Sürdürülebilir Turizm Sertifikası aldı.

27/01/2023 23:44
Des Otel, Trakya’nın ilk ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı’ oteli oldu

Des Otel'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi'nin Sürdürülebilir Turizm Sertifikası programı kapsamında, öncelikli sürdürülebilirlik hedeflerimizle uyumlu olarak, iş sağlığı ve güvenliğinden, müşteri memnuniyetine, sunulan hizmet kalitesinden bu hizmetlerin iklim değişikliği üzerindeki etkilerine kadar birçok kriter değerlendirmeye tabi tutuldu.

Aynı zamanda çevre koruma projelerini hayata geçirmek üzere yerel yönetimlerle iş birlikleri geliştirmek ve sektörün ulaşılması imkansız olarak görülen Sıfır Atık hedefimiz doğrultusunda atıklarımızı en aza indirdiğimiz otelimiz de kriterlere uygunluk sağlayarak bu sertifikayı almaktan gururluyuz.

Sürdürülebilir yönetim sistemi, toplumun sosyal ve ekonomik faydalarının güdülmesi, kültürel miraslara sahip çıkılması ve çevreye olan etkinin en aza indirilmesi konularına dikkat ederek hizmet veremeye devam edeceğiz.

Yerli ve Milli Belgelendirme Kuruluşumuz TSE (Türk Standartları Enstitüsü) üzerinden almış olduğumuz Trakya da İlk "Sürdürülebilir Turizm Sertifika" Belgesini, Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’ın elinden aldık."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.