Derya Duysak’tan el emeği göz nuru ürünler

Turizm yayıncısı Derya Duysak kendi adını taşıyan markasıyla Marina ve Yatlar için tasarladığı ürünleri ile dikkat çekiyor.

24/07/2021 11:12
Derya Duysak’tan el emeği göz nuru ürünler

Turizm sektörünün ve medyanın tanınmış ismi Derya Duysak 2021 yılının pandemi nedeniyle durgun geçmesinden istifade ederek kendi adını markalaştırdı. Duysak, yatlar ve marinalar için çok değişik El Emeği Göz Nuru ürünler tasarlayarak sektörde yerini koruyor.

Dünya’nın en önemli Yacht firmalarının yer aldığı Yachting Pages Media Grup bünyesinde tedarikçi olarak ürünlerinin tanımını sağlayan Derya Duysak, grupta el emeği ürünlerinin tasarımcısı olarak yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtiyor.

Yakın zamanda  “TGRT EU’da yayınlanan “Benim Şehrim Benim Hikayem” programına da konuk olan Duysak’ın  ayrıca  D-Marin Turgutreis AVM Marina da yer alan “BySare­_Store mağazasında da ürünleri satışa sunulmaya başlanmış.

Deniz severler için yepyeni ürünler

Bu sene www.deryaduysak.com olarak açılan web sitesi ve marka tescili ile bundan böyle daha da geniş kitleye hitap etmek istediğini belirten Derya Duysak çok değişik yepyeni ürünlerinin de çok yakın zamanda tanıtımlarını gerçekleştireceğini söylüyor. Duysak; “Sipariş yöntemi ile çalışıyorum. Kendi tasarımlarımla hazırladığım ürünlerimin beklediğimden fazla ilgi görmesi ve bu kadar kısa zamanda güzel bir şekilde ilerlemesi beni oldukça mutlu ediyor. Özellikle tekne şeklideki yastıklar, deniz minaresi şeklindeki kapılara asılan dergilik ve gazetelikler, havluluklar, amonite yastıklar, amerikan servisleri.

Yeniliklere açık biri olarak farkındalık yaratmak, farklı olmak ayrıca bana heyecan veriyor. Kaliteli, temiz el işçiliği de hemen fark ediliyor.

Takip etmek isteyenler web sitem www.deryaduysak.com’dan ve instagram sayfam deryaduysak_hancraft’tan bana ulaşabilirler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.