DER Touristik 2021 yaz planlarını açıkladı

42 katalogla 2021 yaz programını açıklayan Alman turizm grubu Dertour, 2021 için doğal ortamlardaki ürün sunumunu özellikle kamp alanında büyük ölçüde genişletti.

25/11/2020 13:04
DER Touristik 2021 yaz planlarını açıkladı

Tur operatörü markaları Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen ve Travelix, ürün sunumlarını; güvenlik, bireysellik, mahremiyet ve esneklik odaklarında değişen müşteri ihtiyaçlarına da uyarladığını söyledi. Portföy, öncelikle küçük gruplar, doğa temelli konaklama, açık hava etkinlikleri, kamp tatilleri ve lüks alanlarında genişletildi.

Almanya ve komşu ülkelerde, yüksek bir talep artışı bekleyen DER Touristik’in CEO'su Ingo Burmester, bu ürünlere güçlü bir talep olduğunu vurgularken, grup ürün sunumunu; Almanya, Avusturya ve Fransa için yüzde 10, Polonya için yüzde 30 artırdı. İtalya’da 84, Hırvatistan’da 10 yeni otel daha eklendi.

Kampçılık’ta ilk kez kataog

İskandinavya, İzlanda, Büyük Britanya ve İrlanda’ya ek olarak, kampçılar artık Almanya, İtalya, Portekiz ve İspanya’da da rezerve edilebiliyor. Turizmdatabank'ta yer alan habere göre Dertour, Ocak ayının başında çıkacak ve Almanya’daki çeşitli kampçı satıcılarının yanı sıra konforlu kamp konaklamalarını 92 sayfada sunacak olan “Kamp Tatili” kataloğunu ilk kez yayınlıyor.

Grup, aynı zamanda küçük grup gezilerini de genişletti. Dertour ve Meiers Weltreisen’de 760’ın üzerinde tarih içeren 200 küçük grup gezisi rezerve edilebilir durumda.

Gruna göre; bireysellik ve inzivaya doğru eğilim, lüks segmentteki tatillere olan yüksek talebe de yansıdı. Bu nedenle Dertour Deluxe, ürün yelpazesini örneğin Kuzey Amerika’da 16 oteli ve altı gidiş-dönüş seyahati kapsayacak şekilde genişletti.

3S tatilleri nerede yoğun?

Diğer yandan grup, 3S olarak adlanan turizm ürünlerinde, 2021 yazının ilk beş destinasyonunu; Yunanistan, Türkiye, Balear Adaları, İtalya ve Hırvatistan olarak açıklarken, Dertour, ITS, Jahn Reisen ve Travelix buna göre sunum sayısını artırdı. Yunanistan’da yaklaşık 37 otel, Türkiye’de 14 otel ve Balear Adaları’nda 70 otel var sunumda.

Fiyatlara ne oldu?

Grup 2021 fiyatlarını düzenlerken, müşterilere son derece cazip fiyatlar ve erken rezervasyon fırsatları sunulduğunu da açıkladı. Düşük talep, otel maliyetlerini düşürür ve indirimler müşterilere tamamen yansıtılır, diyen yönetim, “Örneğin Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Mısır, Balear Adaları, Küba ve Dominik Cumhuriyeti için yüzde 25’in üzerinde fiyat indirimi var" açıklamasını yaptı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.