DENTUROD ve Pamukkale otellerinden tanıtım atağı

DENTUROD ve Pamukkale otelleri, Termal İyi Gelir projesi kapsamında, şehrin turizm değerlerini,  ayda 2.5 milyon yolcunun seyahat ettiği Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu trafiğinin en yoğun olduğu yaz aylarında tanıtıyor.  

20/05/2022 10:19
DENTUROD ve Pamukkale  otellerinden tanıtım atağı

Türkiye'de en fazla turist ağırlayan beşinci kent olan Denizli'nin turizmden aldığı payın daha da artması için Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği'nin (DENTUROD) yaptığı güç birliği, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. 2016 dan bu yana devam eden 'Termal İyi Gelir' Projesi ile Denizli'nin tanıtımını yapan DENTUROD ve Pamukkale otelleri, yeni bir tanıtım atağı başlattı.

'Termal İyi Gelir' kampanyası kapsamında hayata geçen projeyle, ayda 2.5 milyon yolcunun seyahat ettiği İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Denizli'nin turizm değerleri ve Pamukkale otelleri, 2 ay boyunca havalimanın tüm iç hat körüklerinde tanıtılacak. 

Tanıtım atağı turizmciler için çok değerli

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, "Denizli'nin tanıtımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, şehrimizin nitelikli tanıtımına katkı sağlamaya çalışıyoruz.

Şehrimizin gerek yurt içinde, gerekse yurtdışında tanıtımı adına yapılan bu çalışmalar, biz turizmciler için çok değerli. Aynı zamanda da, büyük moral kaynağı oluyor. Denizli turizminin bir adım daha ileri gitmesi için şehrimizin güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz’’ dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.