Denizli'ye 5 yıldızlı 600 yataklı otel...

Denizli’nin termal kaynaklarıyla ünlü beldesi Karahayıt’a, 600 yatak kapasiteli yeni bir 5 yıldızlı otel yapılacak. Colossae Termal Hotel’in sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu, mevcut tesislerin dışında, yeni bir otel yatırımıyla Denizli’yi "Dünya markası" yapma çabalarına katkı sağlayacaklarını söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Denizli'ye 5 yıldızlı 600 yataklı otel...

Denizli’de yatırımlarını sürekli geliştirdiklerine, son 6 ay içinde, bu proje dışında mevcut otellerine triplex villalardan oluşan 10 bin metrekare kapalı alan ilave ettiklerine dikkati çeken Karamanlıoğlu, bunlardan birinde "Hayalet Sürücü 2" filminin çekimleri için Pamukkale’ye gelen ünlü Hollywood yıldızı Nicolas Cage’i ağırladıklarını hatırlattı.

 

Colossae Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan da, 600 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yatırımı için 30 bin metrekarelik arsa alındığını, tesisin tamamen sağlık alanında ve termal tedaviye yönelik planlandığını kaydetti.

 

Yatırım için proje çalışmalarının devam ettiğini bildiren Karakan, inşaata bu yılın eylül ya da ekim aylarında başlanacağını, tesisin iki yıl içinde de hizmete açılmasının planlandığını söyledi. (Milliyet)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.