Delphin Hotels'ten örnek çevre duyarlılığı...

Geçen yıl çevre yönetim sistemi uygulamalarına başlayan Delphin Hotels, şimdi de çevre eğitimi alarak, çevre bilinci konusunda da ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Delphin Hotels Yöneticileri, BIX Kurumsal Yönetim Danışmanı Bülent Dokuzluoğlu, tarafından 40 saatlik "Çevre Yönetim Sistemi ve Yasal Mevzuat" eğitimi aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Delphin Hotels'ten örnek çevre duyarlılığı...

Emel EVCİN/Turizm Aktüel - ANTALYA

Otel departman yöneticilerinin katıldığı eğitimde, yasal mevzuatlar, doğal kaynak kullanımı ve tasarruf, atık yönetimi ve bunların uygulamaları gibi konular hakkında bilgi verildi. Delphin Hotels’in çevre konusunda oldukça duyarlı olduğunu belirten Yönetim Danışmanı Bülent Dokuzluoğlu, “Çevre Yönetim Sistemi Sertifikasını (ISO 14001) 2008 yılında alan Delphin Hotels, bu yıl aldıkları eğitim çalışmasıyla da turizme ve çevreye olan katkılarını artırdı.

Ayrıca “ISO 14001” yanı sıra “ISO 9001 Kalite Yönetim” ve “ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerini” de uygulayan Delphin Hotels, bu konuda birçok tesise örnek oluyor. Almış oldukları çevre eğitimleri Otelin, çevreye ve gelecek nesillere verdiği önemi gösteriyor. Dünyadaki tüm kuruluşları faaliyetlerini, ürünlerini ve hizmetlerini çevre üzerindeki etkilerini kontrol ederek kusursuz bir çevre performansına ulaşmaya çalışıyor” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.