Dedeman Zonguldak'ta 'Kestane Günleri'...

Dedeman Hotels & Resorts International’ın Batı Karadeniz’deki simgesi Dedeman Zonguldak, misafirlerini kış aylarının vazgeçilmez tadı kestanenin enfes lezzetini denemeye davet ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Zonguldak'ta 'Kestane Günleri'...

Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri  Birbirinden farklı kestaneli lezzetler Kasım-Ocak ayları arasında eşsiz Karadeniz manzarasında tutkunlarıyla buluşuyor.

Dedeman Zonguldak, bölgenin enfes tatlarından kestaneyi farklı lezzetler ile birleştiriyor. Kış aylarına özel kestane lezzeti eşsiz Karadeniz manzarasına hâkim Panaroma Restaurant’ta Kestaneli Sufle ile servis edilirken, tüm içecekler közde kestane ile misafirlere sunulacak.

Dedeman Zonguldak’ta kestaneli pasta seçenekleri ise açık büfe olarak misafirlere sunuluyor. Kestaneli tatların sunulduğu “Kestane Günleri” Kasım ayında başlıyor ve Ocak ayına kadar devam edecek.
 

Dedeman Zonguldak’ta sunulan “Kestaneli Lezzetler” soğuk kış günlerinde içleri ısıtmaya geliyor. Kestane günleri kapsamında servis edilen Kestaneli Pastalar  12.00TL’den başlarken, Kestaneli Sufle ise 14.00TL’den sunuluyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.