Dedeman Proje Yarışması'nın başvuruları devam ediyor...

Mehmet Kemal Dedeman’ın anısına 2004 yılından itibaren her yıl gerçekleşen “Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması"nın başvuruları devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Proje Yarışması'nın başvuruları devam ediyor...

Turizm ve madencilik sektörünün Türkiye’de gelişmesinde büyük rol oynayan Mehmet Kemal Dedeman’ın anısına 2004 yılından itibaren her yıl gerçekleşen “Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması” bu yıl 10. kez düzenleniyor. Turizm ve madencilik sektörlerinde yeniliklere imza atmak isteyen herkese başarı fırsatı sunan yarışmanın başvuruları 01.11.2013 tarihine kadar devam edecek.

Dedeman Holding’in kurucusu ve ülkemizde turizm ve madencilik sektörlerinin gelişmesinde büyük rol oynayan Mehmet Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak için 2004 senesinden beri düzenlenen “Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması” bu sene onuncu kez düzenleniyor. Yarışma, turizm ve madencilik sektörlerinin gelişmesini desteklemeyi amaçlıyor.

“Yarına bir Değer Bırak” çağrısıyla her yıl iki dalda düzenlenen yarışmada bu sene turizmde “Turizm sektöründe yeni eğilimler, uygulamalar ve bunların sektöre etkisi’ madencilikte ise “Türk Madenciliğini Geliştirmeye Yönelik Araştırma ve Projeler” konuları ele alınacak.

Başvurular Dedeman Holding Pazarlama İletişimleri Müdürlüğü tarafından 1 Kasım 2013 tarihine kadar kabul edilecek. Birinci seçilen projelere her iki dalda ayrı ayrı 20.000 TL, ikincilere 10.000 TL, üçüncülere ise 5.000 TL ödül verilecek. Ayrıca, Seçici Kurul öngördüğü takdirde, bir veya birden fazla çalışmaya “Mehmet Kemal Dedeman Özel Teşvik Ödülü” verilebilecek. 12 Şubat 2014’de gerçekleşecek ödül töreninde bir sonraki yılın yarışma konuları da açıklanacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.