Dedeman İstanbul'da 2011'e, Candan Erçetin'le merhaba...

Dedeman İstanbul, sevdiklerinizle birlikte güzel bir yılbaşı gecesi yaşamanız için keyifli bir program hazırladı. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte İstanbul’un en gözde ve köklü otelleri arasında yer alan Dedeman İstanbul misafirlerine sunduğu seçeneklerle yine unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi vaad ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman İstanbul'da 2011'e, Candan Erçetin'le merhaba...

Dedeman İstanbul, bu sene de misafirlerine 31 Aralık akşamı müzik dünyasının divalarından Candan Erçetin’in sahne alacağı keyifli bir program ve o geceye özel farklı seçenekler hazırladı. Unutulmayacak bir gece ile konuklarını ağırlayacak olan Dedeman İstanbul, 2011’in ilk anlarını görkemli bir eğlence ile karşılamak isteyen tüm misafirlerini muhteşem bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor.

 
Candan Erçetin’in doyumsuz bir müzik ziyafeti sunacağı gecede misafirler, sanatçının hem yeni hem de yıllardır dinlemekten büyük keyif alınan şarkıları eşliğinde yeni yılı coşkuyla karşılayacaklar.

 

31 Aralık gecesi konaklama ve ertesi gün Yeni Yıl Brunch’ının dahil olduğu Yeni Yıl Paketleri 149 Euro’dan ( KDV Dahil)  başlayan özel fiyatlarla misafirlerini bekliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.