Dedeman İnsan Kaynakları Direktörü, Filiz Aykan oldu...

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Otelcilik İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Filiz Aykan atandı. Aykan bu görevinden önce, Zurich Sigorta İnsan Kaynakları Direktörlüğü'nü yapıyordu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman İnsan Kaynakları Direktörü, Filiz Aykan oldu...

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International, bünyesine kattığı tecrübeli isimlerle otelcilik sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Profesyonel çalışma hayatına Garanti Bankası’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Filiz Aykan, daha sonra sırasıyla aynı şirkette İnsan Kaynakları Müdür Yardımcılığı ve daha sonra Şube Müdürlüğü görevini yürüttü.

Kariyerine Unida İnsan Kaynakları Yönetimi Şirketi’nde İnsan Kaynakları Danışmanı, Adil Işık’da Organizasyonel Gelişim ve İnsan Kaynakları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak Zurich Sigorta İnsan Kaynakları Direktörlüğü göreviyle devam eden Aykan, Ekim 2011 itibariyle Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Otelcilik İnsan Kaynakları Direktörü görevini üstlendi.
 
Evli ve bir erkek çocuğu annesi olan Filiz Aykan, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Aykan, iyi derecede İngilizce biliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.