Dedeman'ın 45'inci kuruluş yıldönümü mutluluğu...

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International, kuruluşunun 45. Yılını Dedeman Ankara’da 6 Haziran 2011 tarihinde muhteşem bir davetle kutladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman'ın 45'inci kuruluş yıldönümü mutluluğu...

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International CEO’su Tamer Yürükoğlu ve Dedeman Ankara Genel Müdürü Nadir Kadakal’ın ev sahipliğini yaptıkları geceye Ankara ve İstanbul’un iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

6 Haziran 2011 Pazartesi akşamı, sunuculuğunu TRT’nin ünlü spikeri Rahmi Aygün’ün yaptığı 45. Yıl Daveti’nde “45’lik” teması misafirleri karşıladı.  Dedeman Otelleri’nin bulunduğu ülke ve yörelere özel lezzetler sunan zengin menünün yanı sıra, görkemli 45. yıl pastası da kesildi.  60’lı ve 70’li yılların 45’liklerinde yer alan en bilinen şarkılarıyla 45’lik temasının vurgulandığı bu özel gecede, davetliler keyifli saatler yaşadılar. 

Yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlayan Dedeman Ankara’nın bahçe bölümü olan “Garden”da düzenlenen gecede konuşma yapan Dedeman Hotels & Resorts International CEO’su Tamer Yürükoğlu 45. yıl kutlamasıyla ilgili olarak; “Bugün, turizm sektöründe Türkiye’nin en köklü geçmişine sahip olan markalarından biri ve en yaygın oteller zinciri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan tam 45 yıl önce, 6 Haziran 1966’da Dedeman Ankara’nın açılışı ile başlayan yolculuğumuz, daha sonra İstanbul, Antalya, Kapadokya otellerimizin yanısıra, Palandöken, Rize ve Diyarbakır gibi, o yıllarda hiçbir yatırımcının gitmediği bölgelere giderek, girişimci ve öncü bir rol üstlenerek devam etti.

Bugün yurtiçi ve yurtdışında 4 ülkede ve 16 şehirdeki 18 otelimizde konuklarımıza ”Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veriyoruz. Bu yılın  ikinci yarısında zincirimize iki yeni beş yıldızlı oteli daha katıyoruz. Dedeman Edirne ve Dedeman Zonguldak. 2012 yılında ise Dedeman Bostancı ve önümüzdeki günlerde lansmanını yapacağımız yeni alt markamızın ilk örneği olan Dedeman Park Denizli otelimizi açmayı planlıyoruz.” dedi.
 
Tamer Yürükoğlu’ndan sonra konuşma yapan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: “Temelleri 1918 yılında rahmetli babam Mehmet Kemal Dedeman tarafından atılan Dedeman Grubu’nun turizm alanına ilk girişi 6 Haziran 1966 yılında,  tam 45 yıl önce bugün hizmete açılan Dedeman Ankara ile olmuştur. İnsanın insana hizmet etmesini bir çeşit ibadet olarak kabul eden Mehmet Kemal Dedeman, otelde konaklayanların müşteri değil misafir olduğunu ve  eve gelen misafire nasıl hizmet edip onu mutlu etmeye uğraşıyorsak otele gelenlere de aynı şekilde davranılması gerektiğini tüm çalışanlara daima telkin etmiştir.
 
İşte o günden bugüne, kurucumuz Mehmet Kemal Dedeman'ın sağlam bir vizyonla açtığı yolda azimle ve inançla yürüdük; yakınmadık yekinmeye baktık ve  Dedeman Ankara'nın başarısından hareketle Türkiye’nin en yaygın oteller zincirini yarattık. Emek ve özveriyle geçen bu 45 yılda, öncü ve örnek nitelikteki girişimlerimizle, Türk ekonomisine ve Türk turizmine önemli katkılarda bulunduğumuza inanıyorum.”
 
Görkemli 45. Yıl kutlamasına ev sahipliği yapan ve başkentin simgelerinden biri olan Dedeman Ankara, Geleneksel Dedeman Misafirperverliğini, yenilenen mekanlarında sunmaya devam ediyor. Otelin 100 odası ile ‘Avizeli Salon” baştan aşağı yenilendi. Aynı zamanda bin metrekarelik Dedeman Garden’ı da bünyesine katan Dedeman Ankara, önümüzdeki dönemde Roof’un da hizmete girmesiyle unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.