Dedeman Hotels'e yeni Satış Direktörü...

Dedeman Hotels & Resorts International, yeni Satış Direktörü olarak sektörün tecrübeli isimlerinden Pelin Ulusoy’u bünyesine kattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Hotels'e yeni Satış Direktörü...

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International, bünyesine kattığı deneyimli isimlerle otelcilik sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Başarılarıyla adından söz ettiren isimleri kadrosunda buluşturan Türkiye’nin en köklü otel zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International’ın seçkin ve birbirinden yetenekli kadrosuna bir isim daha eklendi.

Bu seçkin isimlerden biri olan Pelin Ulusoy profesyonel çalışma hayatına Ankara Hilton’da başladı. Daha sonra sırasıyla Çırağan Palace Kempinski Otel, Plaza Athenee Hotel New York, Conrad Bangkok, Conrad Brussels de çeşitli görevlerde bulundu. Ardından Conrad İstanbul’da Odalar Bölümü Müdürü ve Satış & Pazarlama Direktörü ve Hilton İstanbul, Hilton Parksa ve Conrad İstanbul’da Satış Direktörü görevlerinde bulunan Pelin Ulusoy son olarak İstanbul Edition Oteli’nde Satış & Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı.
 
Başarılarıyla adından söz ettiren Pelin Ulusoy, 12 Aralık 2011 tarihi itibariyle de Dedeman Hotels & Resorts International merkez ofisinde Otelcilik Satış Direktörü olarak görevine başladı. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunu olan Pelin Ulusoy çok iyi derece İngilizce bilgisinin yanında Centre International De Glion Switzerland’dan Otel Yönetimi Sertifikası’nın da sahibi.
 
Dedeman Hotels & Resorts International’da 4 senedir Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini yerine getiren ve Aralık 2011 itibariyle görevinden ayrılan Bülent Kayapehlivan, Londra’da kurduğu yeni şirketi Hotel Real Estate & Retail Consultancy Limited aracılığı ile Dedeman Hotels & Resorts International’ı temsil etmeye devam edecek ve zincirin İngiltere ve Almanya pazarlarında satışlarını gerçekleştirecek.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.