Dedeman Gaziantep'te, Meksika Rüzgarı esiyor...

Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center’da 19-23 Şubat tarihleri arasında ‘’Meksika Gastronomi ve Kültür Günleri’’ Rumkale Restaurant’ta dans gösterileri eşliğinde gerçekleşecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Gaziantep'te, Meksika Rüzgarı esiyor...

Gaziantep’te bir ilke imza atılarak, Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center ile Meksika Kültür ve Turizm Bakanlığı’nin ortak çalışmasıyla Meksika Gastronomi ve Kültür Günleri düzenleniyor. Dedeman misafirlerine, 19-23 Şubat tarihleri arasında Meksika yerel müzikleri ve kıyafetleriyle gerçekleşecek dans gösterileri eşliğinde Rumkale Restaurant’ta unutulmaz dakikalar yaşatacak. Farklı kültürleri Dedeman aracılığıyla Gaziantep şehrine tanıtmak için yapılacak ‘Meksika Yemekleri ve Kültür Haftası’ etkinliği Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center’da 5 gün boyunca devam edecek.

 

Meksika mutfağı, dünyanın en zengin mutfaklarından biri olmasının yanı sıra Türk damak tadına da yakın olmasıyla biliniyor. Piliç Qasadilla, Dana Fajita gibi meksika mutfağının vazgeçilmezleri ve daha fazlasının misafirlerin beğenisine sunulacağı ‘Meksika Yemekleri ve Kültür Haftası’ müzik ve danslar eşliğinde hafızalardan silinmeyecek bir şölene dönüşecek.

 

Gaziantep’e yenilikler katmaya devam edecek olan Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center Nisan ayında da konuklarını Macar Kültür haftasında buluşturacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.