Dedeman, Bodrum'daki tesisin işletmesine son verdi...

Dedeman, Bodrum’daki tesisinin işletmesini bıraktı. Dedeman Bodrum’un 1 Haziran 2011’den itibaren zincirden çıkarıldığı açıklandı. Grubun tesis sayısı 18’e inmiş oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman, Bodrum'daki tesisin işletmesine son verdi...
Dedeman Grubu’ndan Tamer Yörükoğlu imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi: Dedeman Hotels & Resorts International bünyesinde ‘Dedeman Bodrum’ işletme adıyla faaliyet göstermekte olan tesis, şirketimizin  uzun vadeli stratejik planlaması dahilinde 01.06.2011 tarihi itibariyle grubumuzdan ayrılmış olup, bir başka işletme tarafından faaliyetlerini sürdürecektir.

Turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başlayan Dedeman Topluluğu, yatırımlarına Dedeman İstanbul, Antalya, Cappadocia, Palandöken, Rize, Park Antalya, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya, Şanlıurfa, Sofia, Plovdiv, Damascus, Aleppo, Palmyra ve Gaziantep otelleri ile devam etti.  Halen yurt içi ve yurt dışında toplam 18 otelle hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, 4500’ün üzerinde oda ve 9000 yatak kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürüyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.