Davut Gül: Turizmde en üstleri hedefleyeceğiz

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından “Geleceğin Destinasyonu Türkiye” temasıyla düzenlenen 3’üncü Turizm Yatırım Forumu 2023, İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımı ile gerçekleştirildi.

29/11/2023 12:17
Davut Gül: Turizmde en üstleri hedefleyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Bekir Polat, Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı Ali İhsan Güngör, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, TTYD Başkanı Oya Narin, il ve ilçe protokolü ve sektör temsilcileri katıldı.

TTYD 100’üncü Yılı videosunun gösterildiği programda, Vali Gül, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Polat, Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı Güngör, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Akkol ve TTYD Başkanı Narin birer konuşma yaptı.

“FORUMDA ÇIKAN YOL HARİTASI NETİCESİNDE İSTANBUL’DA YAPILACAKLARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Vali Gül, “Turizmde genç bir sektörüz. 40 yıllık bir geçmişimiz var. Cumhuriyet olarak 100 yılı geride bıraktık. İkinci yüzyıla giriyoruz. Bu forumda başta TTYD olmak üzere bir yol haritası çıkacak. Bu yol haritası neticesinde genelde Türkiye, özelde İstanbul olmak üzere yapılacakları kısa sürede hayata geçireceğiz. Hazırlıklarımızı yaparak, önümüzdeki yıllarda turizmde en üstleri hedefleyeceğiz. Emeği geçen derneğimize, katılımları ile katkı sunan her birinize teşekkür ediyorum. Forumun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.