Da Vinci’nin doğum günü partisine davetlisiniz...

Da Vinci’Nin doğum günü olan 15 Nisan, bu sene ilk defa Avrupa ülkeleri tarafından Dünya Sanat yılı olarak kutlanacak. Bu tur paketi belki de dünyada bir ilk olacak Dünya Sanat Günü'nde Da Vinci evinde ve eserleriyle...

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Da Vinci’nin doğum günü partisine davetlisiniz...

Kimimiz onu, Dr.Sevgi Gürtuna gibi okul sıralarında ve derslerde tanıdı. Kimisi Ninja Kaplumbağaları’nın kahramanı olarak tanıdı çizgi filmlerde. Kimisinin "Leonardo projesi" olarak karşısına çıkıyor üniversite yıllarında. Kimisi Dan Brown’la, Tom Hanks’le “Da Vinci Şifresi”yle tanıdı onu, soluk soluğa okunan bir roman ve aynı tempoda izlenen filmle. Ama o Dr.Sevgi Gürtuna’nın, lise yıllarında tanıştığı sevdalısıydı. Dr.Sevgi Gürtuna “Yıllar sonra Mona Lisa’nın yaratıcısı Da Vinci bu projeye başlamamı fısıldadı rüyamda, "mucizeye inan" diyerek.

560'ıncı yaşında büyük üstad ressam, düşünce ve bilim adamı eşsiz insan Da Vinci’nin doğum gününü, evi ve eserleriyle kutlamaya davetlisiniz üstelik Da Vinci araştırmacısı Dr.Sevgi Gürtuna rehberliğinde… Da Vinci’Nin doğum günü olan 15 Nisan, bu sene ilk defa Avrupa ülkeleri tarafından Dünya Sanat yılı olarak kutlanacak! Bu tur paketi belki de dünyada bir ilk olacak Dünya Sanat Gününde Da Vinci evinde ve eserleriyle…

Bu kervana siz de katılmak, onun eserlerini yerlerinde görmek, ruhunu yakalamak isterseniz, Da Vinci’nin doğduğu ve yaşadığı evine, binlerce iz bıraktığı topraklara, hem de doğum gününde uzanalım mı?

Prontotour’un 1.199 Euro’ya organize ettiği tur programı 11-16 Nisan arasında Da Vinci’nin yıllarca yaşadığı ve eserlerinin birçoğu orada yer alan Floransa ve Milano’ya organize ettiği tur programına katılabilirsiniz.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.