CVK Park Bosphorus Hotel’den, ‘Tiyatro Etkinliği’

“Mutlu Çocuk Mutlu Gelecek” fikrinden ilham alan CVK Park Bosphorus Hotel, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde TOÇEV’li çocuklara, Aziz Nesin’in değerli kaleminden hayata geçirilen “Pırtlatan Bal” tiyatro oyunuyla ev sahipliği yaptı.

27/03/2023 13:17
CVK Park Bosphorus Hotel’den, ‘Tiyatro Etkinliği’

İstanbul’un kalbinde yer alan CVK Park Bosphorus Hotel; TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) desteğiyle eğitim hayatlarına devam eden öğrenciler ve otel çalışanlarının çocukları için düzenlediği “Pırtlatan Bal” tiyatro oyunuyla, keyifli anlar yaşattı.

UNESCO tarafından 1961 yılında kurulan ve Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü olarak ilan edilen bu anlamlı günü, CVK Park Bosphorus Hotel bu yıl Toçevli öğrencilerle kutladı.

CVK Park Bosphorus Hotel “Kırmızı Siyah Sanat”ın sahnelediği ve yönetmenliğini Suat İnal’ın yaptığı Aziz Nesin’in önemli eseri “Pırtlatan Bal” adlı tiyatro oyunuyla Toçevli çocukların yanı sıra, otel çalışanlarının çocuklarına da eğlenceli bir gün yaşattı.

Bu anlamlı günde otelin tecrübeli şefleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ikramlar ve özel hediyeleri ile çocukları mutlu etti. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.