Crystal Hotels dünya devleri arasında

Hotels Mag’in yapmış olduğu değerlendirme sonucunda, dünyanın en büyük 325 otel zinciri arasında Kilit Hospitality Group 160, Crystal Hotels ise 200. sırada yer aldı.

21/09/2018 14:37
Crystal Hotels dünya devleri arasında

2005 yılında sektöre adım atan Kilit Hospitality Group (KHG), 13 yıllık tecrübesi ile şu an Türkiye’nin en büyük otel zinciri konumunda bulunuyor. Tümü 5 yıldızlı olan tesisler çocuk, aile, doğa, lüks, eğlence gibi farklı konseptlere ayrılmış durumda. Yaklaşık 25 bn yatak kapasitesi ve 7 bin 500 çalışanı ile sektörün en yüksek istihdam oranlarından birine sahip bulunuyor.
"Misafir memnuniyeti" odaklı hizmet anlayışını, her yıl önceki yıldan bir adım daha öne taşımak adına, dinamik bir ekiple çalışan Kilit Hospitality Group’un en büyük memnuniyeti, gülümseyerek uğurladığı konukları. Her yıl olduğu gibi 2018 sezonunda da konuklarından aldığı yorumlarıyla birçok ödülle taçlanan tesisler, 2019 sezonu için taptaze ve yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Kilit Hospitality Group (KHG), bünyesinde yer alan Crystal Hotels, Nirvana Lagoon Villas ve Amara World Hotels markaları ile Antalya Belek bölgesinde 4 (Crystal Family, Crystal Waterworld, Crystal Paraiso Verde ve Crystal Tat Beach), Kemer bölgesinde 6 (Crystal Flora Beach, Crystal De Luxe, Crystal Aura Beach, Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Amara Dolce Vita Luxury ve Amara Prestige Elite), Side bölgesinde 4 (Crystal Palace Luxury, Crystal Sunrise Luxury, Crystal Sunset Luxury ve Crystal Admiral), Bodrum’da (Crystal Green Bay) ve Kapadokya’da (Crystal Kaymaklı) ise 1'er adet olmak üzere toplam 16 tesis ile sektörde yer alıyor.
Grubun “Luxury” segmentte hizmet veren tesisleri Nirvana Lagoon Villas ve Amara Dolce Vita Luxury, Akdeniz’in eşsiz doğası ve bozulmamış natürelliği ile misafirlerine ayrıcalıklı tatil deneyimi yaşatmaya devam ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.