Crowne Plaza Kapadokya Nevşehir hizmete girdi

Dünyanın 65 ülkesinde 400 ü aşkın otelle hizmet sunan Crowne Plaza zincirinin en yeni oteli, Kapadokya'da hizmete girdi. 5 yıldızlı Crowne Plaza Kapadokya Nevşehir, görkemli bir törenle kapılarını misafirlerine açtı.

11/10/2018 10:49
Crowne Plaza Kapadokya Nevşehir hizmete girdi

Nevşehir'in Camii Cedid Mahallesi'nde hizmete açılan 5 yıldızlı otelin açılış törenine; Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit ile turizm sektörünün temsilcileri ve otelin yöneticileri katıldı.

Otelin balo salonunda gerçekleşen kokteyl ile başlanan açılış töreninde konuşan Vali Aktaş, hizmete kazandırılan otelin, bölgedeki turizme kalite katacağını ve önemli katma değer sağlayacağını söyledi.

Otel 400 yatak kapasiteli

Otelin Genel Müdürü Adnan Devrim de, 400 yataklı otellerinin, bölge turizmine farklı bakış açısı kazandıracağına inandığını dile getirdi. Vali Aktaş, Başkan Seçen ve diğer konuklar, konuşmaların ardından otelin 13'üncü katından Nevşehir'i kuşbakışı izledi. Otelin diğer hizmet birimleri de gezildikten sonra, açılış kurdelesi kesildi. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.