Coral Travel'dan Tunus atağı
Coral Travel, bünyesinde bulaunan Royal Flight ile Rusya’dan Tunus’a yaptığı açuşları arttıracak. Coral, Moskova dışında 18 noktadan da Tunus’a uçacak.

Coral Travel, Tunus Turizm Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldiği toplantıda, 2020 programında bünyesindeki Royal Flight ile Moskova dışında Rusya'nın 18 noktasından Tunus'a uçacağını açıkladı.
Tunus Ulusal Turizm Ofisi Genel Müdürü Neji Guider, Turizm Bakanlığı temsilcisi Abderazak Azuzi ve Rusya ile BDT’deki seyahat acenteleriyle bir araya gelen Coral Travel, 2020 Tunus programını açıkladı.
Moskova dışında 18 noktadan Tunus’a uçacak
Coral, bünyesindeki Royal Flight ile Rusya’dan Tunus’a uçuşlarını artıracağını, Moskova dışında 18 noktadan Tunus’a uçacağını açıkladı.
Toplantıda konuşan Tunus Ulusal Turizm Ofisi Genel Müdürü Neji Guider, bu yılın 11 ayında Tunus’a gelen Rus turist sayısının 632 bini aştığını, bunun 2018 yılı toplam sayısından fazlaolduğunu söyledi.
Coral 2020’de Tunus’a uçuşlarını artıracak
Tunus Turizm Bakanlığı temsilcisi Abderazak Azuzi de, Tunus'un Rusya'da yakaladığı yükseliş trendini ve bunun talebe yansımasının nedenlerini ifade etti. Azuzi, 9 Kasım'da kış dönemi için Nouvelair Tunisie havayolu şirketinin Moskova - Monastır uçuşu başlattığını belirtti.
Coral Travel, bünyesindeki Royal Flight Airlines ile Moskova dışında Rusya'nın 18 bölgesinden Tunus’a uçacak. Coral’ın Tunus’a yaz dönemi uçuşları 27 Nisan'dan başlayacak.
Coral, 28 Nisan 20 Ekim 2020 tarihleri arasında Moskova'dan Enfidha-Hammamet havalimanına hergün 1, Moskova'dan Djerba havalimanına haftanın 5 günü 1’er, Moskova dışında Rusya’nın 18 farklı şehrinden haftada 1 veya 2 uçuş yapacak.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: