Coral Travel'dan fark yaratan kurumsal organizasyonlar...

Coral Travel & ODEON Tours, yetkin MICE ekibi ile Kurumsal Seyahat Hizmetleri konusunda başarılı organizasyonlara imza atıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Coral Travel'dan fark yaratan kurumsal organizasyonlar...

Coral Travel & ODEON Tours, Kurumsal Seyahat Hizmetleri konusunda başarılı organizasyonlara imza atıyor. Kongre, seminer, bayii toplantılarından seyahat organizasyonlarına, teşvik organizasyonlarından iş gezilerine kadar tüm kurumsal hizmetler, Coral Travel & ODEON Tours’un uzman ekibi tarafından gerçekleştiriliyor.

Coral Travel & ODEON Tours’un Kurumsal Seyahat Hizmetleri hakkında açıklama yapan İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı; ‘‘Geçtiğimiz yıl kendi alanında lider firmaların lansman toplantılarının yanı sıra Şili, Peru, Brezilya, ABD ve Güney Afrika-Angola’ya gerçekleşen ticari heyet ziyaretleri gibi oldukça önemli ve büyük işlere imza attık. Bu kurumların 2014’te düzenleyecekleri  tüm organizasyonlarını da aynı başarıyla gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Yeni yıl itibariyle MICE departmanı çalışmalarının daha da hız kazanacağının altını çizen Mehmet Kamçı; ‘‘OTI Holding’in dünya devi markası olan ve Türkiye pazarına yeni giriş yapan CORAL Travel markası ile gücüne güç katan ve sektördeki yerini daha da yukarılara taşıma hedefinde olan Kurumsal Hizmetler departmanımızla, çok daha büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum’’ dedi.

Geniş bir hizmet yelpazesi

Kurumsal Seyahat Hizmetleri departmanının sunduğu hizmetler arasında; ürün lansman toplantıları ile özel organizasyonlar yapmak; ulusal ve uluslararası kongre, seminer ve toplantı organizasyonlarını gerçekleştirmek, iş gezileri düzenlemek, şirketler tarafından çalışan ya da bayilerine verilen ödül seyahatleri veya motivasyon gezilerini yurt içinde veya yurt dışında organize etmek geliyor.

Fuar takibi de Kurumsal Seyahat Hizmetleri’nin işi

Kurumsal Seyahat Hizmetleri; yurt içi fuar organizasyonları, ülke içinde ve ülke dışında düzenlenen kongrelere kayıt, konaklama ve transfer hizmetlerinin takibi, özel ve resmi kuruluşlar için yıl boyunca düzenlenen sektörel fuarların takvimini çıkartmak, bu takvime göre seyahat programlarını hazırlamak gibi hizmetleri de veriyor.

Seyahat edilecek ülkelere ait ticari vize başvuruları ve takibi, yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonları ve transfer organizasyonları, havayolu biletlerinin temini, araç kiralamak, incoming ve outgoing hizmetleri de Kurumsal Seyahat Hizmetleri’nin uzman kadrosu sayesinde artık çok kolay.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.