Coral Travel 2020-21 kış programını tanıttı

Coral Travel ve Sunmar'ın kış programları tanıtımı, 23 Ekim'de Rixos Premium Belek'te açıklandı. Coral Travel Ticari Direktörü Ercüment Yunalan'ın yaptığı açıklamaya göre, Coral Travel kış sezonunda farklı uçuş programlarıyla 6 ana yöne odaklanacak.

26/10/2020 11:22
Coral Travel 2020-21 kış programını tanıttı

Coral Travel, kış uçuş programında Kasım ayından itibaren Rusya'nın 10 şehrinden Antalya'ya charter uçuşlar planlıyor. Bu şehirler şöyle: Moskova, St.Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Yekaterinburg, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, Perm, Ufa.

Şirketin kış döneminde Antalya'da sunduğu otel yelpazesi içinde çok sayıda ısıtmalı havuzlu 5 yıldızlı Deluxe otel bulunuyor.

Kış turizminin gözdeleri ilk kez rotada

Coral Travel kış döneminde Türkiye'deki kayak merkezlerine Rusya'dan charter uçuşlar gerçekleştirecek. Royal Flight havayoluna ait uçaklarla Kayseri Erciyes, Erzurum Palandöken'in yanı sıra bu yıl ilk kez Türkiye'nin batısındaki kayak merkezleri Uludağ ve Kartalkaya'ya charter turlar düzenlenecek.

Bu yıl ilk kez, Moskova'dan Royal Flight uçuşlarına dayalı olarak İstanbul'a Coral Travel charter uçuş programı uygulanıyor. Bu uçuşlar 25 Aralık'tan 2021'in bahar aylarına kadar devam edecek. Coral Travel, charter programı kapsamında İstanbul'da 400'den fazla otel seçeneği sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.