Çocukların hayalleri, tatile dönüştü...

Jolly Tur tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Türkiye'deki bütün çocukların katılımına açık olan "Hayalinizdeki Tatil" temalı resim yarışmasında seçilen 12 resmin sahibi sürpriz hediyeler kazandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çocukların hayalleri, tatile dönüştü...

Türk Turizminin öncü kuruluşu Jolly Tur, Türkiye genelinde tüm çocukları sanatla buluşturdu.

Jolly Tur geleceğin ressamlarını her yıl buluyor! Jolly Tur, öğrencilerin resim becerisini ortaya çıkarmayı ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyerek hayata geçirdiği yarışmada hediyeleriyle hevesli ve yetenekli küçükleri sevindirdi.

Çocukların yaratıcılığını ön planda tutmaya özen gösteren ve çocuklarımıza küçük yaşlarda aşılanan sanat sevgisinin onlar büyüdükçe katlanacağına yürekten inanan Jolly Tur, geleneksel hale getirdiği resim yarışmasına bu yıl 5.000'in üzerinde katılım oldu. Çocukların Hayalleri Tatile dönüştü…

 

5- 12 yaş arası çocukların arasından dört kategoride düzenlenen yarışmada her kategori kendi içinde değerlendirildi. Çocuklar hayallerindeki tatili resmederek hayallerini süsleyen tatillere kavuştular. Yarışmanın birincilerini, eğlence diyarı Paris Disneyland'da masal gibi bir seyahat hediye edilirken, ikincilik kazanan çocuklar ise Akdeniz'in gözbebeği Antalya Limak Internatonial Hotel'de aileleriyle harika bir tatil yapacak, yarışmada üçüncülüğe hak kazanan çocuklar ise eşsiz güzellikleriyle bir doğa harikası olan Kapadokya ile buluşacaklar. Çocukların hayalleri ise 2011 yılında Jolly Tur'un takvim sayfalarını süsleyecek.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.