Çocuklar hayal etti, hayalindeki tatili kazandı...

Jolly Tur tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen ve Türkiye’de 7- 12 arasındaki çocukların katılımına açık olan “Hayalinizdeki Tatil” temalı resim yarışmasının ödül töreni Park Bosphorus Otel’de yapıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çocuklar hayal etti, hayalindeki tatili kazandı...

Jolly Tur, öğrencilerin resim becerisini ortaya çıkarmayı ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyerek hayata geçirdiği yarışmada hediyeleriyle hevesli ve yetenekli küçükleri sevindirmeye devam ediyor. 7-12 yaş çocuk grubu arasından üç kategoride düzenlenen yarışmada çocuklar hayallerindeki tatili resmederek hayallerini süsleyen tatilleri yapma şansına kavuştu.

Yarışmanın birincileri Almira Belsan, Emirhan Bal, Deniz Can Kömürcü, aileleriyle Paris Disneyland’da tatil yapma hakkı elde etti. Yarışmanın ikicileri; Ayşegül Önol, Ali Gümüş, Dilara Tolu Bodrum Club Blue Dreams Otel’de tatil kazanırken, üçüncülük kazanan çocuklar Ceylin Kurfallı, İlayda Özyürek, Aleyna Kurt ise kültür turuna çıkma şansı elde etti. Yarışmacının dördüncüleri; Leyla Ahsen Yolcu, Dilara Aslışen, Sümeyya Yurtmalı ise MinikA Özel Ödülü kazandı.

Çocuklar ödüllerini Park Bosphorus Otel’de düzenlenen törenle aldı. Ödül töreninde tatil heyecanıyla keyiflenen çocuklar birbirinden eğlenceli aktiviteler ve lezzetli ikramlarla renkli bir Cumartesi günü geçirirken yetişkinler de onların coşkusuna eşlik etti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.