Club Nena bayrama hazır...

Sınırsız hizmet anlayışı ile Manavgat’ın eşsiz doğasında misafirlerini ağırlayan Club Nena, Kurban Bayramı’nda sevdikleriyle birlikte tatil yapmayı planlayanlara yılın son 5 yıldızlı tatil fırsatını sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Club Nena bayrama hazır...

Güneşin hala kendini hissettirdiği, doğanın cömert davrandığı Antalya Manavgat sahilinde konumlanan Club Nena bayrama hazır. Tüm aile bireylerinin hatta ailenin küçük dostlarının konforunu ince detayına kadar düşünüp hizmet anlayışını bu yönde geliştiren 5 yıldızlı otel, organik tarıma dayalı mutfak anlayışından, hayvansever misafirleri için kurduğu pet club’a bir çok alanda ziyaretçilerinin tatillerini kusursuz zamanlara dönüştürüyor.  

Manavgat’ta denize sıfır konumu ve plajı, yemyeşil bahçesi, konforlu odaları, fitness merkezi, yüzme havuzları, tenis kortları, voleybol, futbol sahaları, profesyonel masajları ile SPAsı,  enfes lezzetler hazırlayan restoranları ile Club Nena’da tatil yapanların daha sonraki tatil adresleri yine Nena oluyor.
 
Çocuklu ailelerin kurtarıcısı mini club içinde yer alan oyun evleri, parklar 4-12yaş arası minikleri ağırlıyor. Çocuklara refakat eden uzman kadro ile ailelerin içleri rahat ve güvende… Tatilde sağlıklı beslenmenizde Club Nena için önemli… Öyleki Nena kendine ait 80.000 m2  lik alanda tüm mutfak ihtiyacını karşılayacak sebze-meyve üretimini organik üretim şartlarına uygun “İyi Tarım Uygulamaları” standardına bağlı olarak gerçekleştiriyor.

 

Türkiye’de ilk Pets Club…

Club Nena’da yer alan ve Türkiye’de ilk olan bir hizmet de Pets Club… Hayvansever misafirlerini unutmayan otel, kurduğu Pets Club da evcil hayvanları özel eğitmenler eşliğinde tatil süresinde gözetim altında tutuyor. Tek şart sevimli misafirler için ön rezervasyon yapılması. Küçük dostlarını geride bırakmadan tatil yapmanın keyfini sadece Club Nena misafirleri yaşabiliyor. Kurban Bayramı sizin için yılın son tatil fırsatı ise güneşin, denizin, doğanın ve kusursuz tatilin tadını Club Nena ile çıkarabilirsiniz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.