Çırağan Palace Kempinski İstanbul'dan 'Zamansız Check-in ve Check-out'

Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Türkiye’de ve Avrupa’daki Kempinski Otelleri içinde bir ilke daha imza atarak, misafirlerinin istedikleri zaman odalarına giriş ve odalarından çıkış yapabilmelerini sağlayacak “Zamansız Check-in ve Check-out” hizmetini başlattı.

18/02/2019 20:38
Çırağan Palace Kempinski İstanbul'dan 'Zamansız Check-in ve Check-out'

Zaman kavramı, çağın en değerli lüksü ve aynı zamanda en önemli gereksinimi. Kaliteli ve fayda yaratacak biçimde değerlendirildiğinde ise, elde edilen deneyimler daha anlamlı ve unutulmaz hale geliyor.

Zamansız zarafetin bir simgesi olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, kişiselleştirilmiş servisin öneminin de bilinciyle misafirlerinin hem konaklama, hem de destinasyona ait deneyimlerini daha konforlu bir şekilde yaşamalarını hedefliyor.

İstenilen Zamanda Odaya Giriş ve İstenilen Zamanda Odadan Çıkış Yapılabiliyor

Günümüzün değişen ve gelişen seyahat trendlerini yakından takip eden, globaldeki farkındalığını ve bilinirliğini kişiselleştirilmiş hizmet kalitesi ile en üst seviyelerde tutan Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da konaklayan misafirler artık gelenekselleşmiş check-in ve check-out vakitlerine uyma zorunluluğu olmadan, odalarına istedikleri zaman giriş yapıp, istedikleri zaman odalarından çıkış yapma imkanına sahipler.

Yanı sıra, Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un tarihinde ilk kez uygulanan bu ayrıcalıklı servis ile misafirler ek bir ücret ödemeden keyifle konaklamalarının tadını çıkaracaklar.

Anında Check-in Garantisi

Özellikle gece seyahat eden, uzun mesafelerden sabah saatlerinde otele erken giriş yapmak durumunda olan konukların dinlenmeleri ve keyifle konaklamalarına başlamaları için Çırağan Palace Kempinski İstanbul’daki bu yeni uygulama ideal olacak. Misafirlere günün hangi saatinde olursa olsun oda garantisi sunulacak.

Misafir Deneyimlerini ve Destinasyon Keşfini Önemsiyoruz

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke bu yeni hizmete ilişkin sözlerini şöyle dile getirdi; “Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizin zaman kısıtlaması olmadan odadan konforlu bir deneyim elde etmeleri öncelikli hedefimiz.

Şu anda belirli oda kategorilerinde geçerli olan bu uygulamayı bir sonraki aşamada tüm oda tiplerinde geçerli olacak şekilde uygulayacağız. Dünyadaki seyahat trendlerine de baktığımızda görüyoruz ki, misafirlerin konakladıkları yerdeki deneyimleri kadar; destinasyonda elde ettikleri deneyimler de o oteli seçmeleri için en önemli etken.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul olarak Türk misafirperverliğinin elçileri olmanın sorumluluğu ile hareket ederek bu yeni uygulamamızla misafirlerimizin sadece İstanbul’u değil, Türkiye’deki farklı şehirleri de keşfetmelerine fayda yaratacağını umuyoruz.’’

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.