ÇEŞTOB-Finansbank işbirliği protokolü...

İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'de, ÇEŞTOB üyelerinin işletmelerini yenilemek, hizmet kalitelerini artırmak için, uygun koşullarda kredi sağlayacak Finansbank ile protokol imzaladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ÇEŞTOB-Finansbank işbirliği protokolü...

ÇEŞTOB binasında düzenlen protokol ve imza törenine Finansbank Ege Kredi Bölge Müdürü Ünal Kılıç, Finansbank Ege Bölge Müdürü Tuncay Aşık, ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eryaman, ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Üyeleri Gökçe Kesikçiler Buğday, Hakan Kerman, Çeşme Finansbank Şubesi Müdürü Ayşen Süreç katıldı.

Törende konuşan Finansbank Ege Bölge Müdürü Tuncay Aşık, kendilerinin ÇEŞTOB'la imzaladıkları ikinci anlaşma olduğunu belirtip anlaşmalardan dolayı karşılıklı olarak mutluluk duyduklarını ifade etti.

"Banka olarak amacımız sadece uygun şartlarda, uygun vadelerde değil üyelerin, müşterilerimize bizim sahip olduğumuz tüm ürünleri kullandırmak ve gerçekten bir bankacılık hizmeti olarak bir paket olarak hayatlarını kolaylaştırmak. Çeşme'nin ve sektörün farklı dinamikleri var. Sekiz yıldır Çeşme'de olan bir bankayız ve Çeşme'yi tanıdığımızı düşünüyoruz.

Çeşme'de esnafından turizm yatırımcısına kadar her boy işletmenin ihtiyaçları doğrultusunda, bugüne kadar özel çözümler ürettik. Karşılıklı çok başarılı işbirliklerine imza attık. Bugün tekrarladığımız bu anlaşmayla bundan sonra bu süreçte tüm üyelerin her türlü özel vade ve avantajlı oranlarla avantajlı vadelerle ve onlara uygun, turizme uygun ödeme şekilleriyle bir paket çalışması yaptık. Banka olarak turizmde çok etkin bir rol oynayan bankayız. En etkin rol oynadığımız yerlerden biride Çeşme. Biz çok uygun şartlarda herkesin faydalanabileceği güzel bir paketle geldik."

 

ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eryaman da anlaşmanın turizmci, otelci ve Çeşmeliler için çok iyi olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Finansbank adına Ege Bölge Müdürü Tuncay Aşık, ÇEŞTOB adına ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Eryaman protokolü imzaladı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.