Çeşme Sheraton'dan Roma tatili...

Çeşme Sheraton Otel, 29 Ekim'den itibaren 3 gece için 705 TL'ye konuk edeceği müşterilerine, uçak bileti dahil iki gece Roma tatili hediye ediyor. Daha duurusu yapılmadan 22 kişinin rezervasyon yaptırdığı kampanyaya, yaklaşık 600 kişinin katılması bekleniyor. Çeşme Sheraton bugüne kadar yaklaşık 2 bin müşterisini ücretsiz yurtdışına gönderdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çeşme Sheraton'dan Roma tatili...

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çeşme Sheraton Otel'in sahibi İskender Dilek, yürüttükleri kampanyalarla kış sezonunda da otellerindeki doluluk oranını korumayı amaçladıklarını söyledi. Kampanyadan, 29 Ekim haricinde 1 Kasım 2009-30 Mart 2010 tarihleri arasında 725 TL karşılığında 5 gece konaklayan herkesin kış boyunca yararlanabileceğini belirten Dilek, "2-8 Kasım tarihleri arasında da 1600 kişilik bir tıp kongresi düzenleniyor. Bu, Çeşme'de yapılacak en büyük kongre olacak. Otele gelen yöreye de hareket getiriyor, ekonomiyi canlandırıyor" dedi.

Yürüttükleri kampanyaları reklamlarla desteklediklerini vurgulayan Dilek, tanıtım bütçelerinin 1 Milyon TL olduğunu söyledi. Dilek, 2010 yılı turizm sezonunda da otel olarak fiyatlarını artırmayacaklarını ifade etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.