BW The President Hotel, dünyanın en temiz otelleri kategorisinde...

BW The President Otel, venere.com seyahat sitesinde yapılan anketlerde, tüm dünya genelinde, "En temiz otel" kategorisine girdi. Site aracılığıyla konaklayan misafirler ile yapılan ankette, BW The President Hotel, dünyanın en temiz otelleri arasındaki yerini aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
BW The President Hotel, dünyanın en temiz otelleri kategorisinde...

Alınan neticeden mutlu olduklarını ifade eden BW The President Hotel Genel Müdürü Ersin Durgun, “Venere.com’un yaptığı anket sonucunda, en temiz oteller kategorisinde olmaktan, ekip olarak büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

Uluslararası Best Western- BW zinciri içerisinde, her zaman üst sıralarda yer aldıklarını anlatan Ersin Durgun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Grubumuzun bünyesindeki, BW The President ve BW Citadel hotellerimiz, Best Western zincirinin dünya liginde her zaman üst sıralarda yer almaktadır. Bu da bizlere, büyük bir mutluluğun yanı sıra, daha fazla sorumluluk ve daha fazla çalışma azmi vermektedir. Misafirlerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti için eğitim, kalite, yenileme ve sosyal faaliyetlerimiz artarak devam etmektedir.” Ersin Durgun; global krize rağmen, bu yıl hedeflerinin üzerinde bir yıl geçirdiklerini ve 2010’da başarılı bir yıl beklediklerini de sözlerine ekledi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.