Bursa, kliple tanıtılacak...

Vali Şahabettin Harput, sanatçı Emine Sarı’nın Bursa için dört dilde tanıtım klipi hazırladığını söyledi. Harput, Bursa'nın turizm sektöründen hak ettiği payı almasını sağlamanın en büyük hedefleri arasında olduğunu belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bursa, kliple tanıtılacak...

Bursa'nın turizm güzelliklerinin birçok alanda tanıtılması ve bu tanıtımlar için farklı materyallerin kullanılmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Harput, şunları kaydetti:

"Bursa’mızın sahip olduğu zenginliklerin, hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi şekilde tanıtılması, kültürümüzün, medeniyetimizin ve tüm güzelliklerimizin dünya ile paylaşılması adına Valilik olarak çok çeşitli tanıtım etkinlikleri içerisinde bulunmaktayız. Bursa’mızın bir marka kent olarak hak ettiği yeri alması adına yurt içinde ve yurt dışında yapmış olduğumuz tanıtım etkinliklerine bir yenisini ekliyoruz. Pek çok uluslar arası ödül alan sanatçımız Emine Sarı, Valilik himayesinde, Bursa için ilk planda Türkçe, İngilizce, Japonca ve Rusça olmak üzere 4 farklı dilde, 3 dakikalık bir tanıtım klipi hazırlamıştır."

Vali Harput Sarı’nın bunun dışında bir de Araplar için 5 dakikalık bir tanıtım filmi hazırladığını belirterek, "İlimizin bütün güzellikleriyle tanıtıldığı bu klipler ve tanıtım filmi, önümüzdeki dönemde dünyanın dört bir tarafında Bursa'nın adını değişik dillerde dünya insanlarına anlatacaktır" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.