Burası halk plajı ise…. Denize girecek yer bırakmadılar!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahillerin restoran ve kafelerle işgali vatandaşı isyan ettirdi. Kumbahçe Mahallesi’ndeki halk plajında denizin içine kadar konulan masa ve sandalyeler nedeniyle vatandaş ve Kumbahçe Mahallesi’nde yaşayanlar denize girip güneşlenecek bir havu koyamadıkları için tepki gösterdi.

24/09/2021 14:11
Burası halk plajı ise….  Denize girecek yer bırakmadılar!

Kumbahçe Plaj’nda belediyenin koyduğu şemsiyeleri kaldırarak kendilerine ait masa ve sandalyeleri denizin içine kadar yerleştiren işxletmeler nedeniyle birçok vatandaşın Paşatarlası plajına gittiği belirtildi. Kumbahçe sahilinde ise masa ve sandalyelerden dolayı vatandaşların ve mahallede yaşayanların yoğun tepkilerine rağmen hiçbir önlem alınmadığı ve işgallerin her geçen ay dahada artığı belirtildi.

KİME KİME ŞİKAYET EDECEKSİN DÖNEMİ

Anterhaber.com’un haberine göre, Kumbahçe’de yaşayan evli ve bir çocuk babası Ali Demir “Defalarca zabıtayı aradık, meclis üyelerine söyledik, Cumhuriyet Caddesi’ndeki ve sahildeki esnaf işgallerinden bıktık. Bu sahil bu cadde ve sokaklar kimin, üç müşteri oturacak para kazanacak diyen esnaf arsızca açık söylüyorum arsızca sahile 50-60 masa sandalye atıp 24 saat işgal ettiği yetmiyor gibi birde halk plajının içine işletme açıyor. Bu kadarı ayıptır.

Gidin Paşatarlası plajındaki halk plajındaki insan sayısı ile Kumbahçe Plajı’ndaki insan sayısına bakın. Biz bu garip ve iğrenç durumu görüyoruz. Belediye görmüyormu? O’nu geçtik bunlar bu kafayla yıllardır turizm yaparak dibe vurma noktasına getirdiler. Sahilleri kapatırsanız kim gelip işletmeye oturacak, kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar, bunu göremeyecek kadar acizler. Sözlerimiz yasalara uyan esnafa yönelik değildir” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.