Bulgari Hotel’in açılış tarihi belli oldu

Bulgari Hotels & Resorts tarafından yapılan açıklamada, Bulgari Hotel Roma’nın 9 Haziran 2023 günü açılacağı duyuruldu.

15/04/2023 13:54
Bulgari Hotel’in açılış tarihi belli oldu

Piazza Augusto Imperatore No. 10 adresindeki yeni otel, Bulgari Hotels & Resorts koleksiyonunun dokuzuncu halkası olacak ve hem Bulgari'nin, hem de şehrin tarihine muhteşem bir kilometre taşı ekleyecek.

Bulgari Hotels & Resorts koleksiyonunda Bulgari Hotel Roma’nın yanı sıra Milano, Londra, Paris, Dubai, Pekin, Şanghay ve Bali otelleri ile bir süre önce açılan Bulgari Hotel Tokyo yer alıyor. Maldivler ve Miami (2025) ile Los Angeles (2026) ise önümüzdeki yıllar için planlanan destinasyonlar olarak duyuruldu.

Bulgari için gerçek bir kilometre taşı

Bulgari CEO’su Jean-Christophe Babin otelin açılışı hakkında, “Bulgari Hotel Roma’nın açılışı Bulgari için gerçek bir kilometre taşını ifade ediyor. Misafirlerimizi nihayet markamızın doğum yeri ve kuruluşundan bu yana tüm muhteşem mücevher kreasyonlarımıza ilham kaynağı olan bu şehirde ağırlayabileceğiz.

Bulgari Hotel Roma olağanüstü işçilik, değerli malzemeler, çağdaş ama zamansız İtalyan tasarımı, mükemmellik ve ihtişam gibi tüm marka değerlerini yansıtan gerçek bir lüks otelcilik mabedi olacak. Böylesine olağanüstü bir otel açacağımız için çok heyecanlıyız. Bulgari Hotel Roma’nın Ebedi Şehirdeki Romalı Mücevher ve Otelcilik markasının yarattığı en mükemmel lüks deneyim olarak parlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.” yorumunu yaptı.  

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.