Bu turlarda hala yer var...

26 Ağustos Cuma akşamından başlayacak olan 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde aşırı talep yüzünden, birçok turda yer bulmak mümkün değil. Ramazan Bayramı tatili için henüz rezervasyonunuzu yaptırmadıysanız, bu turlarda rezervasyon sürüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bu turlarda hala yer var...

Odeon Tours, kültür turlarında bayrama özel kültür turu alternatiflerinde rezervasyonlar sürüyor.

Bayramda Karadeniz

26 Ağustos’ta hareket edecek ve 6 gece, 7 gün sürecek tur, yayla otelinde konaklama ve Karadenizli rehberle gezme imkânlarıyla sunuluyor. Tur kapsamında, Samsun, Fatsa, Giresun, Sinop, Kastamonu, Safranbolu, Trabzon, Rize görülecek yerler arasında. Turun fiyatı peşin ödemelerde 719 TL’den başlıyor. Bu tura İstanbul’un yanı sıra Bursa, İzmir, Eskişehir ve Ankara’dan da ulaşılabilecek.

Ege&Akdeniz Kıyıları

26 Ağustos’ta yola çıkacak, 7 gece, 8 gün sürecek tur, 5 gece otel konaklamalı olarak sunuluyor. Selçuk, Şirince, Marmaris, Bodrum, Gökova, Dalyan, Ölü Deniz, Kekova görülecek yerler arasında.  6 muhteşem tekne turu da programda yer alıyor. Turun fiyatı peşin ödemelerde 570 TL’den başlıyor. Bu tura İstanbul’un yanı sıra Bursa, İzmir, Eskişehir ve Ankara’dan da katılabilirsiniz.

Uçaklı GAP Turu

29 Ağustos’ta Pegasus uçuşuyla yola çıkacak tur, 3 gece, 4 gün sürecek ve 3 gece otel konaklamasıyla gerçekleştirilecek. Tur kapsamında görülecek yerler; Diyarbakır, Hasankeyf, Mardin, Midyat, Şanlıurfa, Harran, Adıyaman, Nemrut Dağı, Gaziantep. Turun fiyatı peşin ödemelerde 599 TL’den başlıyor.

Gizemli Likya

29 Ağustos’ta yola çıkacak ve 3 gece 4 gün sürecek tur kapsamında 3 tane muhteşem tekne turu bulunuyor. Fethiye, Kelebekler Vadisi, Kleopatra Hamamı, Katrancı Koyu, Kaunos, Göcek, Ölüdeniz – Gökova, Azmak Çayı gezilecek. Turun fiyatı peşin ödemelerde 379 TL’den başlıyor ve tura İstanbul’un yanı sıra Bursa, İzmir, Eskişehir ve Ankara’dan da katılmak

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.