Bu bayram büyük “Curcuna” var...

Tatil anlayışına bambaşka bir bakış açısı kazandıran ve zengin kokteyl ve shot menüsünün yanı sıra nefis yemekleriyle eğlenceyi birleştiren Curcuna Otel, Kurban Bayramı’na özel program hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bu bayram büyük “Curcuna” var...

Kafe Pi Group tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında açılan Curcuna Otel Alaçatı, “harikalar diyarı” konsepti ve kendine özgü şık tasarımıyla kısa sürede tatil için Alaçatı’yı tercih edenlerin ilk durağı haline geldi.

Düzenlediği tematik partiler ve rengârenk menüleriyle diğer Alaçatı otellerinden ayrılmayı başaran Curcuna Otel, bayram etkinlikleri kapsamında Dj performanslarıyla eğlencenin sınırlarını zorlayacak. Birbirinden farklı tarzlarıyla setin başında olacak Dj’ler, Curcuna Otel misafirlerine keyifli bir bayram yaşatacak.
 
Kafe Pi Beach Club açıldığından bu yana her yaz Ayayorgi Koyu'nda yüksek enerjili setleriyle Çeşme'nin hem gündüz ve hem de gece eğlence hayatına damgasını vuran Cihan Kula 12 Ekim Cumartesi gecesi Curcuna Otel bahçesinde set başında olacak.
Kafe Pi Group müzik direktörlüğünü de başarıyla yürüten Cihan Kula yaz coşkusuna, tansiyonu hiç düşmeyen setiyle Curcuna Alaçatı'da devam edecek.
 
16 Ekim Çarşamba günü ise İrem Derici ile Curcuna Alaçatı’da bambaşka bir gece yaşanacak. Remix’ler ve akustik performansların da olacağı “Autumn Break” gecesinde hem kendi şarkıları hem de güçlü yorumu ile sevilen yerli ve yabancı parçalardan oluşan bir performans sergileyecek olan Derici’ye gitarda Mert Tunçmakas, Dj masasında ise Serkan Çorumluoğlu eşlik edecek.
 
Bayram boyunca misafirler, Dj Kerem Tekinalp ve Batu ikilisinin ağırlıklı House, R’nB, Dubstep/Strap tarzlarındaki live setleriyle coşacak. Daha önce çaldıkları partilerde misafirlere eğlenceli saatler yaşatan ikili, ilerleyen saatlerde back2back performanslarıyla aynı anda dj kabininde olacak.

 

EtkinlikProgramı

 

12 Ekim - Cihan Kula Group Resident Dj

 

11-13-14 Ekim - Gönül Tekin

 

15 Ekim - Dj Kerem Tekinalp & Batu

 

16 Ekim - İrem Derici

 

17-18-19 - Dj Kerem Tekinalp & Batu

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.