Bollywood'un Kraliçesi Kapadokya’da

Dünyaca ünlü Hindistanlı oyuncu Salman Khan, Tiger 3 filminin çekimleri için Nevşehir Kapadokya’ya geldi.

14/09/2021 10:44
Bollywood'un Kraliçesi Kapadokya’da

Dünyaca ünlü Hint oyuncu Salman Khan, Tiger 3 filminin çekimleri için Nevşehir'in Kapadokya bölgesine geldi. Çekimleri Kapadokya'da yapılan ve başrolünde Bollywood'un en önemli aktörlerinden Salman Khan'ın olduğu Tiger 3 filmi, Kapadokya'nın tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak.

Bollywood'un Kraliçesi Katrina Kaif'in de yer aldığı film, Hindistan'ın en yüksek bütçeli filmlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Tiger 3 filminin çekimleri için Kapadokya bölgesinde bulunan Salman Khan, Katrina Kaif, Girish Karnad ve film ekibi, Ürgüp'te bulunan dünyaca ünlü Kayakapı Premium Caves - Cappadocia'da konakladılar.

Dinler’den teşekkür mesajı

Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamada, “Bollywood’ün ünlü aktörlerinden Salman Khan’ı Kapadokya bölgesinde misafir ettiğimiz için son derece mutluyuz. Tiger 3 filminin Kapadokya bölgesinde çekimlerinde dolayı, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bollywood'un Kralı Salman Khan'ı "Tiger 3" filminin çekimleri için geldiği Kapadokya’da yaklaşık 1 hafta boyunca Kayakapı Premium Caves – Cappadocia’da ağırlama şerefine sahip olduk.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Yeni Delhi Büyükelçiliği - Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) başta olmak üzere Türkiye ve Kapadokya adına çok ciddi bir tanıtım olanağı sağlayacak bu önemli projeye emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.