Boğaz turunda büyük şok

İstanbul Boğazı'nda bugün bir tur teknesinde korku dolu anlar yaşandı. Teknede bulunan bir kişi henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle denize düştü.

09/02/2019 14:27
Boğaz turunda büyük şok

Tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Turistlerin ise olayın şokunu atlatamadığı görüldü. Boğaz turunda büyük şok Bir kişi denize düşerek hayatını kaybettiBoğaz turunda büyük şok Bir kişi denize düşerek hayatını kaybettiBoğaz turunda büyük şok Bir kişi denize düşerek hayatını kaybettiBoğaz turunda büyük şok Bir kişi denize düşerek hayatını kaybetti

Olay saat 12.00 sıralarında yaşandı. Eminönü'nden hareket eden bir tur teknesi Ortaköy açıklarına geldiğinde yolculardan biri henüz bilinmeyen nedenle denize düştü. Çoğu turist olan ve olaya şahit olan yolcular büyük panik yaşadı.

Hastanede hayatını kaybetti

Olayı haber alıp kısa sürede bölgeye ulaşan Deniz Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri su üstündeki kişiyi bota çıkardı. Deniz Arama ve Kurtarma Birliği Başkanı Umur Zamanoğlu denizden çıkarılan kişiye ilk müdahalede bulundu. Kişi daha sonra Sahil Güvenlik ekipleri teknesine alınarak kıyıya çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri ambulansa aldıkları kişiyi ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı.

Ortaköy iskelesine çekilen tur teknesindeki turist yolcular burada indirildi. Turistlerin olayın şokunu atlatamadığı görüldü. Denize düşen kişinin Türk olduğu, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olay sonrası soruşturma başlattı. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.