Bodrum'da sezon, 3 hafta erken başladı...

Bodrumlu otelcilerin tanıtım çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Bodrum'a gelen sezonun ilk İskoç turistleri, kaldıkları otel ve sahilde renkli görüntüler oluşturdu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrum'da sezon, 3 hafta erken başladı...

İskoçya'nın Glasgow kentinden hafta başında gelen 200 İskoç turist, 4 Yıldızlı Parkım Ayaz Otel'e yerleşti. Sıcak ve güneşli hava nedeniyle otelin havuz başında güneşlenen ve saatlerce havuzdan çıkmayan turistlere, garsonlar tarafından kokteyl servisi yapıldı. Turistler, otelin su parkındaki kaydıraktan kayarak sıcak ve güneşli havanın tadını çıkardı.

  

Otelin işletmecisi Deniz Ayaz, İngiltere'de yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen yapılan tanıtım çalışmalarının olumlu sonuç verdiğini belirtti. Ayaz, "Bu yıl sezonu geçen yıla göre 3 hafta erken açtık. İngiltere pazarında yaşanan sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum. Çünkü Bodrum'un havası her zaman sıcak ve güzel. Bu mevsimde fiyatların çok uygun havanın da güzel olması Bodrum'a olan ilgiyi arttırdı, bu ay içerisinde yaklaşık 5 bin İskoç turistin Bodrum'a gelmesini bekliyoruz" diye konuştu

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.