Bodrum’da şezlong kavgası kanlı bitti

Bodrum’da tatil yapan İngiliz kardeşler Danny ve Ben Slade havuzbaşındaki şezlonglar nedeniyle çıkan kavgada onlarca tatilcinin gözleri önünde bıçaklandı. 22 yaşındaki Ben Slade’in kol, bacak ve ayaklarından birçok yara aldığı belirtilirken 26 yaşındaki abisi Danny’nin ise göğsünden bıçaklandığı açıklandı.

31/12/2019 23:40
Bodrum’da şezlong kavgası kanlı bitti

Bodrum’un Gümbet beldesindeki bir otelde yaşanan saldırıyı İngiliz Daily Mirror gazetesine anlatan Slade kardeşler “Her şey bir korku filmi gibiydi. Öleceğimizi sandık” dedi. İngiltere’de mimar olarak çalıştığı belirtilen Danny Slade “Hala uyuyamıyorum. Sürekli başka ne şekilde davranabileceğimizi, her şeyin nasıl çok daha kötü sonuçlanabileceğini düşünüp duruyorum. Hayatta olduğumuz için çok şanslıyız” dedi.

'SİZİ ÖLDÜRÜYORUM'

Yıkım işçisi olarak çalışan Ben Slade, şezlongların üzerine havlu koyarak kendilerine rezerve ettikleri için ismi basına açıklanmayan saldırganın onlara çıkıştığını ve kavganın bu şekilde başladığını anlattı.

Öfkeli tatilcinin “Şezlonglardan iki tanesini alabileceklerini” söylemelerine rağmen bir türlü sakinleşmediğini söyleyen Slade, bunun üzerine 50 yaşındaki babaları Daniel’in otel görevlilerini çağırmak üzere olay yerinden ayrıldığını belirtti.

Babasının yanlarından uzaklaşmasından kısa süre sonra adamın bir bıçakla üzerine saldırdığını ve onu bıçaklarken “Seni öldürüyorum” diye bağırdığını söyleyen Slade, abisinin araya girerek hayatını kurtardığını anlattı.

Saat 15.00 sularında gerçekleşen olay sırasında havuz başında 60-70 kişinin bulunduğunu söyleyen Ben Slade “Herkes çığlık atıyor, çocuklarının gözlerini kapatmaya çalışıyordu” dedi.

İngiliz basını olayla ilgili gözaltına alınan bir kişinin kefaletle serbest bırakıldığını yazdı. (Hürriyet)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.