Bodrum’da kurallara uymayan 2 otele mühür

Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi üzerinde faaliyet gösteren 75 yataklı Dream Palace isimli otelin güvenli turizm sertifikası, pandemi kurallarına uymadığı gerekçesiyle iptal edildi. Emniyet ve zabıta görevlileri, otele giderek mühürleme işlemi gerçekleştirdi. Otelin güvenli turizm sertifikası alıncaya kadar kapalı kalacağı ifade edildi.

29/07/2021 10:46
Bodrum’da kurallara uymayan 2 otele mühür

Yalıkavak Mahallesi’nde Boel Otel de özel bir bölümden girilen gece kulübünde gece saat 00.00'dan sonra kısıtlamayı delerek eğlenceye yapıldığı tespit edildi. Sabah 05.00'e kadar eğlencenin sürdüğü belirlenen mekana emniyet görevlileri gece 01.00'den sonra gitti. Baskında, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında uygulanan 00.00'dan sonra müzik ve eğlence kısıtlamasının delindiği de ortaya çıktı. Mühürlenen mekana 15 gün kapatma cezası verildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Gümbet Mahallesi’nde bir otelin sertifikasının pandemi tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle iptal olduğu ve tesisin kapatıldığı, sertifikayı almalarının ardından yeniden faaliyetine devam ettiği öğrenildi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.