Bodrum'da beş yıldızlı yatırım...

Bodrum Kadıkalesi koyunda Bozatlı International tarafından inşaa edilen Sundance Residences & Boutique Hotel , daire satın alırken iki kere kazandıran “Beş Yıldızlı” bir yatırım sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrum'da beş yıldızlı yatırım...

Mayıs 2012’de yaşamın başlayacağı Sundance Residences & Boutique Hotel, 9 bloktan oluşuyor. 4 bin metrekarelik özel kumsalının yanı sıra, konumu ve peyzajıyla da benzersiz olan Sundance, sunduğu otel konforu ile dört mevsim yaşamanızı mümkün kılıyor. Dileyen daire sahipleri, tatil dışı zamanlarda boş kalan konutlarını, tesis içinde bulunan Sundance Boutique Hotel’e kiralayarak ikinci bir kazanç elde edebiliyorlar.

Turgutreis’e iki, Bodrum Havaalanı’na da 55 kilometre mesafede bulunan Sundance Residences & Boutique Hotel, rezidans sakinlerine dairelerinin konfor ve sıcaklığında 5 yıldızlı otel hizmetlerini opsiyonel olarak sunuyor.

Projede,muhteşem günbatımı manzaralı terasta bulunan alakart restoran ve ayrıca uluslararası yemek seçenekleriyle ana restoran, kapalı yüzme havuzu, masaj odaları, spor salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, çocuk kulübü, 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet havuz bar ve 3 adet tenis kortu mevcut. Mevsim farkı olmaksızın yaşamın mümkün olduğu Sundance Residences & Boutique Hotel’in kendine özel 4 bin metrekare kumsalı da bulunuyor.

1+1 67 metrekareden, 4+1 220 metrekareye kadar 24 farklı daire tipi bulunan Sundance Residences & Boutique Hotel, denize olan sıfır konumu, site içinde kot farkının olmaması ve her blokta asansör olması nedeniyle ileri yaş gruplarının tesis içerisinde rahat dolaşımına da imkan sağlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.