Bodrum'a ilk turist kafilesi geldi...

Muğla'nın Bodrum ilçesine Danimarka'dan gelen sezonun ilk turist kafilesi, çiçeklerle karşılandı. Bodrum'a turist getiren yolcu uçağı, Milas-Bodrum Havalimanı'na iniş yaptı. Acente yetkilileri, sezonun ilk turist kafilesi olan Danimarkalı turistleri, çiçeklerle karşılayarak lokum ikram etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrum'a ilk turist kafilesi geldi...
Kafileyi getirten acentenin ve turistlerin kalacağı otelin sahibi Gündüz Doğusoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Danimarka'dan 150 dolayında turistin geldiğini söyledi.

Geçen yıl Türkiye'ye yaklaşık 110 bin Danimarkalı turist getirdiklerini belirten Doğusoy, şöyle konuştu:

“Bu yıl ise Türkiye'ye yaklaşık 130 bin Danimarkalı turist getirmeyi amaçlıyoruz. Bu turistlerin yüzde 23'ü ise Bodrum'a gelecek. Gelen ilk turist kafilesiyle turizm sezonunu başlatıyoruz. Ülkemizden memnunlar ki yeniden geliyorlar. Bodrum dışında Alanya, Marmaris, Fethiye ve Kaş gibi turistik bölgelere de turist getiriyoruz.”

Bodrum'a gelen Danimarkalı turistler ise Türkiye'yi çok sevdiklerini belirterek, “Burası çok güzel. Doğasıyla deniziyle tatil yapılacak bir yer” dedi. Bazı turistler ise Bodrum'a ikinci kez geldiklerini ifade ederek, Bodrum'un çok güzel ve şirin bir kasaba görünümünde olduğunu söyledi. Kafilenin 1 hafta Bodrum'da kalacağı öğrenildi.(shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.