Anadolulu turizmcilerin sesi olacağım

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu için yapılan seçimi kazanarak Orta Anadolu Bölgesi’nden Kurula giren Anadolu, Ankara Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Birol Akman, “Var gücümle seçildiğim bu görevde en temel amacım, Ankara ve İç Anadolu Bölgesi’ne hizmet olacaktır.  Anadolulu turizmcilerin sesi olacak, sorunlarımızın çözümü için çaba sarf edeceğim” dedi.

15/01/2020 11:50
Anadolulu turizmcilerin sesi olacağım

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda İç Anadolu Bölgesi’ndeki 13 ili temsil edecek olan Akman, bölgenin turizmde hak ettiği değeri görmesi için çaba sarf etmeye devam edeceğini söyledi. Akman, Ajansın katkısıyla İç Anadolu’da güzel projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Gerçekleştirecekleri projelerle Anadolu’nun turizm kalitesini yükselterek marka değerine değer katacaklarını belirten Birol Akman, “Öncelikle İç Anadolu Bölgesi’ndeki turizm paydaşlarının dostluk ve iletişim bağlarını güçlendirmek en büyük arzum. Birlik ve beraberlik içerisinde Anadolu’yu turizmde bir dünya markası yapacağız” diye konuştu.

EN BÜYÜK EKSİK TANITIM

İç Anadolu Bölgesi’nin tarih, kültür, doğa, gastronomi ve kayak turizminde önem bir potansiyeli barındırdığını vurgulayan Akman, en büyük eksiğin tanıtım olduğuna dikkat çekerek, bu eksikliği gidereceğini dile getirdi.

İç Anadolu Bölgesi’nin 12 ay turizme açık bir bölge olduğunu belirten ATİD Başkanı Birol Akman, tur programlarıyla İç Anadolu Bölgesi’ni bir bütün olarak değerlendirmenin önemine dikkat çekti.

Akman, “Günü birlik turlarla İç Anadolu Bölgesi’ndeki tüm illeri turizmde önemli bir destinasyon haline getireceğiz. Konaklamada eksik kalan illerimizde Ankara’yı devreye sokacağız. Böylelikle hep birlikte bir kalkınma gerçekleştireceğiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.