Binden fazla hava yolu şirketi tek tıkla önünüzde

Bilet Dükkanı portalı, binden fazla havayolu şirketinin, yüz binlerce kombinasyonunu tek tıkla önünüze getiriyor.

14/01/2020 18:06
Binden fazla hava yolu şirketi tek tıkla önünüzde

Bilet Dükkanı portalı, binden fazla havayolu şirketinin, yüz binlerce kombinasyonunu tek tıkla önünüze getiriyor. Ayrıca low cost carrier ve charter uçuş seçenekleri de sistemde mevcut.  Acenteler, istediği arama kriterleriyle, en düşük maliyetliden tam servis verene, dünyanın tüm havayollarına Bilet Dükkanı ile ulaşıyor.

Dijital dönüşümü en hızlı uygulayan sektörlerden biri olan turizmde, acentelerin hızlı ve kolay satın alma isteğine yönelik farklı ve yenilikçi bir çözüm geliyor. Har Grup şirketlerinden Bilet Dükkânı (biletdukkani.com); dünyanın tüm havayollarının uçak biletlerini birçok avantajla birlikte sunuyor.

Kullanıcılarına seyahat alternatiflerini basit ve hızlı bir çözümle sunuyor

Kullanıcılarına en fazla seyahat alternatifini basit ve hızlı bir çözümle bir arada sunarak tercih ve satın alma süreçlerini kısaltan Bilet Dükkânı, geniş tedarikçi ağı sayesinde doğru ve hızlı bir planlama olanağı sağlıyor.

Uçak bileti satın alırken yaşanan zorlukları gidererek standart dışı bir uygulama sunan platform, pek çok ayrıntıyı kolayca çözerek uzun zaman alan işlemleri, hızlı ve güvenilir biçimde çözüyor.

Bilet Dükkanı, yüzlerce havayolu seçeneğini bir araya getiriyor

Arama sırasında yüzlerce havayolu seçeneğini bir araya getiren Bilet Dükkanı, tüm sefer ve bilet fiyatlarını tek bir ekran üzerinde görüntülenmesini ve kolayca kıyaslanmasını mümkün hale getiriyor.

Online bilet işlemlerindeki en zor süreçlerden biri olan iptal, iade ve değişiklik durumlarında ise, Bilet Dükkanı özgün yazılım sistemiyle sorunsuz ve hızlı çözümler sunuyor. İade işlemleri, herhangi bir hizmet bedeli tahsilatı olmadan gerçekleştiriliyor.

Çağrı merkezinden 7/24 destek

Bilet Dükkanı’nın acentelere sağladığı en önemli hizmetlerden biri de 7 gün 24 saat acentelere destek veren çağrı merkezi. Profesyonel çağrı merkezi ekibi, acentelerin taleplerini anında karşılıyor.

Alanında uzman yazılımcılar ve turizm profesyonellerinin bir araya gelerek tüm aşamalarını detaylı olarak planladığı Bilet Dükkanı, biletdukkani.com adresindeki web sitesi ve mobil cihazlar için geliştirilen uygulama ile acentelere ulaşıyor. Bilet Dükkanı, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te de turizm sektörünün tüm paydaşlarıyla buluşacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.